Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS! Hogyan tudom meghánytatni...

SOS! Hogyan tudom meghánytatni magamat?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos, fogyókúrázom, de elém került egy nagy tábla csoki, és egyszerűen rámtört a falásroham! Nagyon-nagyon bűntudATOM van, mert így kárba vész az egész eddigi munkám szinte, hogyan tudnék megszabadulni tőle? A meleg víz-só, a fogkefe nem segít...
2009. dec. 17. 11:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
77%
11:48-as vagyok ,hidd el nem ezen az egy napon múlik, a fogyókúrád sikere,csak el ne kezdd ezt a hánytatást!
2009. dec. 17. 11:59
 12/36 anonim válasza:
66%
Nem szabad !!!! Igaza van az elöttem válaszolónak, egy óra testmozgással többet tudsz ezen segiteni mintha 2 perc alatt megoldanád , ráadásul nem is annyira kellemetlen ( söt hosszútávon káros )!!!
2009. dec. 17. 12:00
 13/36 A kérdező kommentje:

Jó mondjuk tényleg igazatok van! Egyébként nem vagyok anorexiás, 165 centi vagyok és ehhez 60kg szóval kicsit sem nevezhető vékonynak!

Csak az a rossz, hogy másoknak olyan egyszerűen sikerül én meg egyszerűen képtelen vagyok hányni!

2009. dec. 17. 12:01
 14/36 A kérdező kommentje:
Meg nem is hosszútávon gondoltam persze, ez most csak vészmegoldás!
2009. dec. 17. 12:02
 15/36 anonim ***** válasza:
61%
Nézegesd és szagold meg a kakidat, tutira hánysz. :D
2009. dec. 17. 12:04
 16/36 anonim ***** válasza:
68%
Igyál pár korty kerítésszaggató guggolós házipálinkát, attól tuti behánysz.
2009. dec. 17. 12:08
 17/36 anonim válasza:
63%
Ne haragudj, hogy beleszólok nem vagyok szakértője a témának, de szerintem daginak nem vagy mondható és ahelyett, hogy sanyargatod magad inkább mozogj és lemegy. Én sosem tudtam fogyókúrázni, mert éhesen képtelen vagyok elaludni, mindíg a hűtőre gondolok, hogy mi van benne és akkor irány a hűtő, tehát nekem ez nem megy:-) a hánytatás pedig nagyon nagyon nem jó ötlet! Ha majd egyszer gyereket akarsz ennek meglesz a következménye arra gondolj, és valami emberibb módszerhez fordulj, hidd el nem akarok neked rosszat de nekem ilyesztő, hogy ennyire be vagy tojva pár kalóriától ne tedd nem éri meg!!!
2009. dec. 17. 12:10
 18/36 anonim ***** válasza:
59%
másfél óra edzéssel le is dolgozod azt a 800 kalóriát. szóval menj futni vagy az edzőterembe. a soványságért meg kell küzdeni, ne legyél lusta és buta.
2009. dec. 17. 12:11
 19/36 anonim válasza:
44%
szerintem nézz tükörbe az biztosan segít :D
2009. dec. 17. 12:21
 20/36 anonim ***** válasza:
46%

Inkább menj és fuss pár kört a ház körül (persze rendesen felöltözve, mert eléggé hideg van kint), az a gyomrodat és a fogaidat se teszi tönkre, és jobban is fogod érezni magad utána, mintha hánytál volna.

Ha egy egész tábla csokit be tudtál "táplálni" magadba, akkor túl drasztikus a fogyókúrád. Ne vond meg magadtól ennyire az ennivalót, tápanyagra szüksége van a szervezetednek! Inkább tornázz, fuss, vagy menj el korcsolyázni, hidd el, sokkal praktikusabb módszerek, mint a hánytatás.

2009. dec. 17. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!