SOS! Hogyan tudom meghánytatni magamat?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos, fogyókúrázom, de elém került egy nagy tábla csoki, és egyszerűen rámtört a falásroham! Nagyon-nagyon bűntudATOM van, mert így kárba vész az egész eddigi munkám szinte, hogyan tudnék megszabadulni tőle? A meleg víz-só, a fogkefe nem segít...2009. dec. 17. 11:37
11/36 anonim válasza:
11:48-as vagyok ,hidd el nem ezen az egy napon múlik, a fogyókúrád sikere,csak el ne kezdd ezt a hánytatást!
12/36 anonim válasza:
Nem szabad !!!! Igaza van az elöttem válaszolónak, egy óra testmozgással többet tudsz ezen segiteni mintha 2 perc alatt megoldanád , ráadásul nem is annyira kellemetlen ( söt hosszútávon káros )!!!
13/36 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk tényleg igazatok van! Egyébként nem vagyok anorexiás, 165 centi vagyok és ehhez 60kg szóval kicsit sem nevezhető vékonynak!
Csak az a rossz, hogy másoknak olyan egyszerűen sikerül én meg egyszerűen képtelen vagyok hányni!
2009. dec. 17. 12:01
14/36 A kérdező kommentje:
Meg nem is hosszútávon gondoltam persze, ez most csak vészmegoldás!
2009. dec. 17. 12:02
15/36 anonim válasza:
Nézegesd és szagold meg a kakidat, tutira hánysz. :D
16/36 anonim válasza:
Igyál pár korty kerítésszaggató guggolós házipálinkát, attól tuti behánysz.
17/36 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy beleszólok nem vagyok szakértője a témának, de szerintem daginak nem vagy mondható és ahelyett, hogy sanyargatod magad inkább mozogj és lemegy. Én sosem tudtam fogyókúrázni, mert éhesen képtelen vagyok elaludni, mindíg a hűtőre gondolok, hogy mi van benne és akkor irány a hűtő, tehát nekem ez nem megy:-) a hánytatás pedig nagyon nagyon nem jó ötlet! Ha majd egyszer gyereket akarsz ennek meglesz a következménye arra gondolj, és valami emberibb módszerhez fordulj, hidd el nem akarok neked rosszat de nekem ilyesztő, hogy ennyire be vagy tojva pár kalóriától ne tedd nem éri meg!!!
18/36 anonim válasza:
másfél óra edzéssel le is dolgozod azt a 800 kalóriát. szóval menj futni vagy az edzőterembe. a soványságért meg kell küzdeni, ne legyél lusta és buta.
19/36 anonim válasza:
szerintem nézz tükörbe az biztosan segít :D
20/36 anonim válasza:
Inkább menj és fuss pár kört a ház körül (persze rendesen felöltözve, mert eléggé hideg van kint), az a gyomrodat és a fogaidat se teszi tönkre, és jobban is fogod érezni magad utána, mintha hánytál volna.
Ha egy egész tábla csokit be tudtál "táplálni" magadba, akkor túl drasztikus a fogyókúrád. Ne vond meg magadtól ennyire az ennivalót, tápanyagra szüksége van a szervezetednek! Inkább tornázz, fuss, vagy menj el korcsolyázni, hidd el, sokkal praktikusabb módszerek, mint a hánytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!