Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS! Hogyan tudom meghánytatni...

SOS! Hogyan tudom meghánytatni magamat?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos, fogyókúrázom, de elém került egy nagy tábla csoki, és egyszerűen rámtört a falásroham! Nagyon-nagyon bűntudATOM van, mert így kárba vész az egész eddigi munkám szinte, hogyan tudnék megszabadulni tőle? A meleg víz-só, a fogkefe nem segít...
2009. dec. 17. 11:37
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
38%

Szorgalmasan dugd le az ujjadat a torkodon jó mélyre , mindaddig míg nem sikerül.

Egyébként meg menj el gyorsan egy pszicológushoz, anorexia tüneteit érzékelem.

2009. dec. 17. 11:41
 2/36 anonim ***** válasza:
82%

Ne hülyéskedj.

Hányásnál visszajön a gyomorsav is. Nem jó érzés. Hosszú távon tönkremehet a nyelőcsöved, fogaid is. Elképzeled, hogy néz ki egy fogatlan csontváz?

2009. dec. 17. 11:42
 3/36 anonim ***** válasza:
77%

nem anorexia, hanem bulémia.

de a lényegben igaza van a fentebb hozzászólónak: MENJ ORVOSHOZ!

2009. dec. 17. 11:48
 4/36 anonim ***** válasza:
72%
Ha egyszer már megetted, nehogy kihányd. Ezzel a hozzáállással nem a fogyókúrádat teszed tönkre hanem magadat! Legközelebb ha így rád jön a falánkság gyorsan ajándékozd oda vkinek a csokit.
2009. dec. 17. 11:48
 5/36 anonim ***** válasza:
73%
Bocsi, tényleg bulémia. A válasz attól még az, amit írtam. Első.
2009. dec. 17. 11:49
 6/36 anonim ***** válasza:
73%

szia!

ne csinálj butaságot!!!én is voltam már anorexiás,és bulimiás is tudom szörnyű érzés az evés utáni bűntudat de hidd el tábla csoki nem a világ vége....gondold csak át jobban!!!inkább menj el este futni vagy táncolni vagy valami.az is kalóriát éget és nem ártasz vele magadnak.

keress fel egy szakembert aki segít neked meggyógyulni!

2009. dec. 17. 11:51
 7/36 A kérdező kommentje:
800 kalória... több mint egy napi adagom !!!
2009. dec. 17. 11:53
 8/36 anonim ***** válasza:
77%
ne fogdd fel ilyen drasztikusan!!!egy tábla csoki nem a világ vége hidd el !!!tényleg tornázz ma egy kicsit többet és holnap tarts gyümölcsnapot.egy deka sem fog felszaladni rád ne aggódj már!!!
2009. dec. 17. 11:57
 9/36 anonim ***** válasza:
89%
Inkább menj el futni, minthogy itt tanácsokat kérsz. Vagy hógolyózni, szánkózni, korcsolyázni, itt a téli sportok ideje :)
2009. dec. 17. 11:58
 10/36 anonim ***** válasza:
72%
800 kalória alatt van a napi adagod??? tuti anorexiás vagy.
2009. dec. 17. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!