Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Össze-vissza zabáltam ma...

Össze-vissza zabáltam ma mindent, mivel tudom meghánytatni magamat?

Figyelt kérdés
Légyszi ne nézzetek le ezért! Hogyan sikerülhet? Mert ujjal akár hogy is próbálom, nem megy, képtelen vagyok rá... fogkefe? A meleg sós víz sem használ! És nagyon rosszul vagyok, úgy érzem ki kell jönnie!
2010. jan. 19. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 10-15 éves koromba 2 hetente mindig gyomorrontásom volt de nem hánytattam magam, ha hánynom kellett akkor kellet ha nem nem. Ne egyél annyit.
2010. jan. 19. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
igyál sok vizet:D
2010. jan. 19. 18:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne hánytasd magad, az csak még jobban felkavar.

Ha van otthon, bevehetsz inkább egy puffadás elleni bogyót, az többet használ, mint valami olyan módszer, amivel szétmaratod a nyelőcsöved.

Inkább ülj le, pihenj. Ha hánynod kell, akkor hányj, de magadtól, ne mással kényszerítsd ki.

És legközelebb próbálj vigyázni magadra, időben.

2010. jan. 19. 18:47
 4/11 anonim ***** válasza:
én az ujjat ajánlottam volna, de látom nem használ..gondolj valami hánytató dologra. (bocsi a kifejezésért.) én se tudok mást...:/
2010. jan. 19. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Talán egy kis ecet, de a legjobb az olaj...

De lehet jobb lenne ha inkább ledőlnél, és nem engednéd feljönni a sok gyomorsavat hogy kimarják a nyelőcsöved. Elég sok probléma lehet a bulímiából a későbbiekben.

2010. jan. 19. 18:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem,ha azt érzed,hogy tobbet ettél a kelleténél fogd magad és tegyél egy nagy sétàt a friss levegon,jàrjàl egyet es lemozgod!Jobb mint hànytatod magadat,nem egeszseges.
2010. jan. 19. 18:51
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Nézd végig a 2girls 1cup-ot. Én ettől elhánytam magam.. :P

Keress rá google-n

2010. jan. 19. 19:06
 8/11 anonim ***** válasza:
sztem inkább hagyd hogy alul jöjjön ki, mozogj egy kicsit, főleg hajolgatásokat, és ha tényleg sokat ettél akkor menned is kell egyből wcre.
2010. jan. 19. 19:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos(?) a hányásra képtelen vagyok, ha rosszul vagyok, akkor is inkább szenvedek! Megyek és sétálok egyet+ szódabikarbóna, bár be fog fagyni a se***ggem :D
2010. jan. 19. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne hányattasd magad.Mert könnyen átalakul bulimiává.
2010. jan. 19. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!