Össze-vissza zabáltam ma mindent, mivel tudom meghánytatni magamat?
Figyelt kérdés
Légyszi ne nézzetek le ezért! Hogyan sikerülhet? Mert ujjal akár hogy is próbálom, nem megy, képtelen vagyok rá... fogkefe? A meleg sós víz sem használ! És nagyon rosszul vagyok, úgy érzem ki kell jönnie!2010. jan. 19. 18:42
1/11 anonim válasza:
Én 10-15 éves koromba 2 hetente mindig gyomorrontásom volt de nem hánytattam magam, ha hánynom kellett akkor kellet ha nem nem. Ne egyél annyit.
3/11 anonim válasza:
Ne hánytasd magad, az csak még jobban felkavar.
Ha van otthon, bevehetsz inkább egy puffadás elleni bogyót, az többet használ, mint valami olyan módszer, amivel szétmaratod a nyelőcsöved.
Inkább ülj le, pihenj. Ha hánynod kell, akkor hányj, de magadtól, ne mással kényszerítsd ki.
És legközelebb próbálj vigyázni magadra, időben.
4/11 anonim válasza:
én az ujjat ajánlottam volna, de látom nem használ..gondolj valami hánytató dologra. (bocsi a kifejezésért.) én se tudok mást...:/
5/11 anonim válasza:
Talán egy kis ecet, de a legjobb az olaj...
De lehet jobb lenne ha inkább ledőlnél, és nem engednéd feljönni a sok gyomorsavat hogy kimarják a nyelőcsöved. Elég sok probléma lehet a bulímiából a későbbiekben.
6/11 anonim válasza:
Szerintem,ha azt érzed,hogy tobbet ettél a kelleténél fogd magad és tegyél egy nagy sétàt a friss levegon,jàrjàl egyet es lemozgod!Jobb mint hànytatod magadat,nem egeszseges.
7/11 anonim válasza:
Nézd végig a 2girls 1cup-ot. Én ettől elhánytam magam.. :P
Keress rá google-n
8/11 anonim válasza:
sztem inkább hagyd hogy alul jöjjön ki, mozogj egy kicsit, főleg hajolgatásokat, és ha tényleg sokat ettél akkor menned is kell egyből wcre.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos(?) a hányásra képtelen vagyok, ha rosszul vagyok, akkor is inkább szenvedek! Megyek és sétálok egyet+ szódabikarbóna, bár be fog fagyni a se***ggem :D
2010. jan. 19. 19:10
10/11 anonim válasza:
Ne hányattasd magad.Mert könnyen átalakul bulimiává.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!