Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Rengeteget zabáltam, mégsem...

Rengeteget zabáltam, mégsem hiztam meg, mi az oka?

Figyelt kérdés
15/L vagyok. Nem vagyok vékony, ha erre gondoltok, sőt eléggé testes vagyok. Az utóbbi 2 hétben falási rohamaim voltak, rengeteg kaját ettem és főleg este ! De nem azóta vagyok testes persze, már azelőtt sem voltak vékony, csakhogy úgy látom, hogy nem nagyon jött fel rám az a kaja, amit ettem és naponta meghaladtam olykor a 4000 kalóriát is, vicc nélkül ! Mi van velem ?
2010. márc. 5. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Majd várj egy kicsit, még csak most kezd láthatóvá válni:D

Mondjuk ez érdekes kérdés is lehetne, hogy az evéstől számítva mennyi idő után rakódik le a felesleg?

2010. márc. 5. 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:

A kérdés az volt, hogy miért is nem jött rám semmi, szóval 2 hétig 4000 kalória felett szerintem nem sokan esznek, úgy hogy aztán ne bánják meg

Én mondjuk megbántam, de nem külső változás miatt, hanem inkább belső, mert kicsit félek, hogy megszokom ezt az életmódot, de ennyi

2010. márc. 5. 20:22
 3/4 anonim válasza:

Mondjuk én fiú vagyok....vékony....de akármennyit eszek, bármit, nem hízok....de semmitől...

Példaképp vegyük az ünnepeket: addig ZABÁLOK míg bírom...majd ha újra bírok, akkor megint...és semmi...sokan stresszelnek hogy jajj sokat ettem most majd meglátszódik...na ez a veszély engem nem fenyeget!

Nálam ez azért van mert gyors az anyagcserém...

Jah bocsi...ez nem válasz a kérdésre...csak elmondtam az én esetem...

2010. márc. 5. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaja, ez a lényeg ( jó, hogy észrevetted xD ), hogy én nem vagyok vékony. Tehát én általában nem égetek mindent, ráadásul semmi munka nélkül, ezért is vagyok testes. És ezért csodálom, hogy most mi történt. Nem mondom, hogy lefogytam ( LoL ) , de hogy a súlyomat is tartottam 1szerűen hihetetlen. Nem is tanultam jóformán, egész nap gépeztem és ettem
2010. márc. 5. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!