Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » _Nehéz fizikai munkát végző...

_Nehéz fizikai munkát végző férfinak milyen étrend javasolt, hogy fogyjon is, de a munkát is bírja?

Figyelt kérdés
Napi 10-12 óra nehéz fizikai munka mellett milyen kajákat javasolnátok, hogy 15 kilótól megszabaduljon párom, aki 186 centi magas és 100 kiló.Heti 3x tud vinni főtt kaját mert két naponta főzök és 2 nap visz hideget kenyeret+felvágottat.Az a gond, hogy amikor hazajön nagyon éhes mert enni se nagyon van ideje csak délelőtt.Ilyenkor benyom vagy fél kiló fehér kenyeret, felvágottat, joghurtot, kávét, gyümölcsöt mindent amit talál mindezt este 7-9 körül...Nem tudom milyen étrend lenne jó amitől tudna is dolgozni és nem is lenne farkas éhes, de viszont fogyna is.Külön mozgásra ideje/energiáa nincs mert este ér haza.

#egészség #fogyás #nehéz-fizikai-munka
2014. márc. 24. 15:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon jól elképzelted, és szinte mindenben egyet is értek. Viszont valamiben határozottan nem. A light/cukormentes üdítőkkel, az összes aszpartam-ot tartalmaz, ami köztudott hogy egy édesítőszer.

Az aszpartam egyszerűen meg akadályozza a szervezet zsír lebontó enzimjeinek a működését. Könyörgöm ezt tényleg ne :)

Nagyon sikert és jó egészséget kívánok.!

2014. márc. 25. 15:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy nem valami jó az aszpartám meg egyéb mesterséges édesítőszer én nem is iszok ilyeneket.Párom találta ki, hogy akkor inkább hétvégente ha megkívánja inkább ilyen édesítőszereset inna mint cukrosat.Teljesen nem vonnák meg tőle mindent mert akkor bűnözni fog úgyis mert ismerem, viszont próbálom erről az üdítőzésről leszoktatni és inkább visszaszokok a teafőzésre(szálas gyümölcstea) azt szereti üresen is.Vizet azt szokott inni szóval azzal nincs gond.
2014. márc. 25. 17:07
 13/17 gungasam ***** válasza:
Az, hogy kétnaponta főzöl nem indokolja, hogy csak heti 3x egyen meleg ételt. Vannak olyan főtt-sült ételek amelyek nagyon jól fogyasztatóak az elkészítésük után akár 2 nappal is.(ugyanis fel van találva a fridzsider) A fehér kenyér meg a felvágott egyáltalán nem felel meg az egészséges táplálkozás alapjainak sem.Akkor inkább már sajt,tojás,szalonna,tojás, sült-hús,tojás,sonka+tojás.
2014. ápr. 10. 17:00
 14/17 A kérdező kommentje:
Párom 5 kilót fogyott azóta.Csirkét,pulykát,sonkát,tojást,gombát, sok nyers és párolt zöldséget,hüvelyeseket fogyasztunk.Tk kenyeret sütök 3 naponta azt esszük.Vacsira rántottát, tükörtojást sonkával sok zöldséggel,kőrőzöttet,tojáskrémet stb.
2014. ápr. 11. 14:31
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó:minden napra van főtt kaja ismerem a hűtőt.2 naponta főzök 2 napra,de amikor reggel főzök akkor abból csak este tud enni.Remélem így érthető.
2014. ápr. 11. 14:35
 16/17 Mi közöd Tőle ***** válasza:
2,5 hét alatt nem is rossz. Egyetek zsírt. Egész jó ez az étrend, csak a zsír hiányzik belőle. (Mondjuk tk. kenyér nekem nem kéne, de ok, jobb mint 3000 kalóriát megenni este kenyérből, meg tejtermékből)
2014. ápr. 11. 15:58
 17/17 A kérdező kommentje:

Ma reggel már 93,5-et mutatott a mérleg, büszke is volt magára.Elővettük a bringákat is és kocsi helyett sok helyre azzal megyünk inkább úgyis itt a jó idő.

Zsír is van azért a kajákban.A zöldségeket is amikor dinsztelem akkor kókuszzsírt használok nem csak vizet.Meg a sült húsokhoz is teszek belőle úgy ízletesebbek.Néha azért lecsúszik egy két nem odaillő kaja is (édesség) is hétvégén, de próbálok akkor inkább étcsokit venni, meg túrógombócot csinálokl zabkorpával, madártejet liszt, cukor nélkül egy kis xilittel, nah ilyenek.

2014. ápr. 12. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!