Van itt olyan fiatal lány, aki rászánta magát a fogyókúrára?
hátha együtt könnyebb :)
én 18 éves lány vagyok, 163 cm és 67 kg. 11-et szeretnék leadni.
Én február 17.én határoztam el magam végleg. 1 héttel a 28. szülinapom előtt. Úgy voltam vele, hogy a tinikoromat és a húszas éveimet elcsesztem a kövérséggel. De mire jön a 30. szülinapom , már 69 kg akarok lenni a 175 centimhez. Amellett hogy szarul érzem magam a bőrömben és le akarok fogyni, sajnálom a férjemet hogy velem kell mutatkoznia...szóval elszánt vagyok. Azt hiszem hogy leginkább azért határoztam el magam mert 2 év és 30 éves leszek. Azt a 30. évet pedig nem akarom kövéren elkezdeni. Elég volt.
2 év kell majd hogy lefogyjak. Képzelhetitek mennyi a súlyom...:(
ez most a 6. hetem. Az elmúlt 5 hétben 6,5 kgt fogytam kalóriabázissal. Írom egy füzetbe a kalóriaégetéseket, és ez motivál:D
én szívesen csatlakoznék :)
2 és fél év alatt 82-ről lefogytam 58.5-re (ez a rekordsúlyom most szeptemberben)
de most nagyon nagyon rossz korszakom van (zabálási rohamok), és már 64 - 65-nél tartok :(
megint el akarom érni a min. 58-at, de akár többet is mire egyetemere megyek :)
első cél: ballagásra 61 kiló (van 5 heten)
biztos vagyok benne, hogy közösen jobban benne :) benne vagy?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!