Fiatal lány vagyok, ennek ellenére 75cm a derekam kerülete. Nagyon sok? Hány cm az egészséges és esztétikus? Neked mennyi?
Nekem most 73, karácsony előtt 70 volt (erre törekszem megint, bár itt arra is azt mondták, hogy sok.)
Én is 165 cm vagyok, 65 kg voltam decemberben, most 68:-S
Nekem 97 a csípőm.
70 volt a legkisebb derekam, azzal kiegyeztem mondjukn
Mostmár 72, azaz -1 cm megvan.
Én is olyan 66-67 cm-nek örülnék, viszont a combom az nagyon gáz:-S
7-es biztos nagyon csinos vagy én a te derekadra edzek :D jó hír, hogy a kérdés kiírásának napja óta odafigyelek(3 nap) az étkezésre meg sportolok, így tegnap este már 74cm volt, evés után, reggel, üres hassal meg 72cm! :D Annyira jó látni, hogy csak ennyi kell és máris jobban érzem magam a bőrömben
8-as hát igen, ez az alma alak hátránya :/ Ha hozzáérek a csípőmhöz nincs is semmi rajta, csak a bőrömet tudom rajt huzigálni. Ellenben hasi tájékon mindenhol ott a háj. De szerintem ha tartom a helyes táplálkozást és mozgok hozzá akkor 3 hónap alatt simán elintézem azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!