Találtam egy új blogot a neten, egy fiatal lány ír a fogyásáról, mi a véleményetek róla?
sok sikert neki, bár ha az étrendje olyan lesz mint a vacsija, akkor nem sokáig fogja csinálni.
Enni kell, ráadásul olyan ételeket amiben a megfelelő tápanyagok is megvannak. Alma, narancs, kakaópor, tea.. ezek közül egyik sem tápértékű. Lefogadom,hogy a leányzó fél órával később már a hűtőt lakatolta, hogy ne nyissa ki..
Kicsit utanaolvashatnal a dolgoknak. Nem letezik nullkalorias etel :) Persze, benyomok vacsira 2 kilo almat es fogyok tole... 18 evesen lehetne tobb eszed is. Vacsorara egyebkent sem ajanlom, hogy gyumolcsot egyel! Tenyleg nem bantasbol mondom, de olvass kicsit utana a dolgoknak es probalj normalisan vacsorazni. En is 170 cm vagyok, 96 kilorol fogytam 60-ra egy ev alatt es nem almat meg zold teat ettem vacsira, hanem sok zoldseget, tojast, turot, sonkat, csirkemellet (feherjet).
nem jó. vacsorára gyümi? kakaópor? áh..
Ha fogyni akarsz délután már nem szabad szénhidrátot enni, csak fehérjét!!
A gyümi is szénhidrát!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!