Tegnap beszélgettem a szomszédunkkal egy fiatal 22 éves lány de nem normális, szeretnék neki segtíeni de hogyan?
láttam hogy tegnap kiment az udvarra a szemetet kivinni pizsamába, és ma reggel mondtam neki hogy vigyázzon mert megfázik, erre mondta hogy ő úgy fogyózik hogy állandóan beteg legyen mert akkor nincs étvágya
már fogyott 10 kilót mert tüdőgyulladása is volt de szeretnék neki segíteni mert sajnálom
amúgy vékony lány
Hány éves?
Mindenesetre, ha ezt nyíltan megmondta neked, akkor csak figyelemre van szüksége. Ha anorexiás/bulémiás lenne tagadná. Segíteni azzal tudsz neki, ha találkozol vele és beszéltek rengeteget. Ha ügyes vagy rájössz a probléma eredetére és segítesz helyretenni az önbizalmát.
beteg a lány.
és valószínűleg nem a fogyás miatt csinálja,hanem a neuraszténia miatt.
ennek az a lényege,hogy a szülei,környezete magasról sz@rik rá,de ha beteg,akkor kap egy kis odafigyelést tőlük.
ezért azt rögzíti magában,hogy ha beteg vagyok,akkor mindenki szeret és törődik velem.
segíteni meg úgy lehetne rajta,ha kikerülne a játszmáját előidéző és támogató környezetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!