Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tegnap beszélgettem a szomszéd...

Tegnap beszélgettem a szomszédunkkal egy fiatal 22 éves lány de nem normális, szeretnék neki segtíeni de hogyan?

Figyelt kérdés

láttam hogy tegnap kiment az udvarra a szemetet kivinni pizsamába, és ma reggel mondtam neki hogy vigyázzon mert megfázik, erre mondta hogy ő úgy fogyózik hogy állandóan beteg legyen mert akkor nincs étvágya

már fogyott 10 kilót mert tüdőgyulladása is volt de szeretnék neki segíteni mert sajnálom

amúgy vékony lány

2012. dec. 8. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Aki ilyen hülye, az meg is érdemli.
2012. dec. 8. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
addig dugd meg amíg el nem viszi a kétoldali
2012. dec. 8. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A mi szomszédunk anorexiás, hánytatja magát, hashajtózik. Nekik nem lehet segíteni, legalábbis szakember nélkül..:/ Én is nagyon sajnálom, de ha egyszer ezt akarja csinálni, akkor te mint a "szomszédja" nem hiszem, hogy tudsz rajta segíteni.
2012. dec. 8. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
akkor az nem anorexiás, hanem bulimiás
2012. dec. 8. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
nem fogsz tudni neki segíteni.. beszélj a családjával max, barátjával ha van neki, vagy szüleivel esetleg.. hátha ők tudnak valamit kezdeni vele, de te mint szomszéd tuti nem.. :/
2012. dec. 8. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves?

Mindenesetre, ha ezt nyíltan megmondta neked, akkor csak figyelemre van szüksége. Ha anorexiás/bulémiás lenne tagadná. Segíteni azzal tudsz neki, ha találkozol vele és beszéltek rengeteget. Ha ügyes vagy rájössz a probléma eredetére és segítesz helyretenni az önbizalmát.

2012. dec. 8. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:

beteg a lány.

és valószínűleg nem a fogyás miatt csinálja,hanem a neuraszténia miatt.

ennek az a lényege,hogy a szülei,környezete magasról sz@rik rá,de ha beteg,akkor kap egy kis odafigyelést tőlük.

ezért azt rögzíti magában,hogy ha beteg vagyok,akkor mindenki szeret és törődik velem.

segíteni meg úgy lehetne rajta,ha kikerülne a játszmáját előidéző és támogató környezetből.

2012. dec. 8. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!