Baloghgergo97 kérdése:

Hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés
Kb 170-175 cm magas és 100-110 kg vagyok(16éves).Egyáltalán nem vagyok lusta,mert szeretek dolgozni(általában tanyán,vagy itthon amikor olyan munka van)10-11 éves koromig átlagos testalkatom volt,fociztam stb(még most is focizok)Voltak olyan túrák ahol egy csomót kellett futni,sétálni,elősször 15 km,másodjára és harmadjára 25 km volt a távolság és ezt mindíg olyan 2-2,5 órán belül teljesítettem.!Általában este eszem a legtöbbet,mert reggel nincs étvágyam!Nos a kérdésem az lenne,hogy hogyan tudnék leadni olyan 5-10 kg-ot?Biciklizés,futás,felülés,fekvőtámasz adott,konditerembe nem nagyon tudok járni mert nincs időm! Tanácsot kérek,nem beszólást!Köszi
2014. márc. 17. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Első: kaján múlik kb minden. A mozgás az csak egy plusz az egészség felé.

Ez a nem tudok járni mert nincs időm meg olyan hogy nem muszáj fittnek lenni. Csináld azt ami fontos. Megjegyzem hogy a kondi nem is feltétlen fontos én is csak azért járok mert imádok súlyokat felemelni.

2014. márc. 17. 21:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Te esetleg tudsz ajánlani egy kezdő étrendet?
2014. márc. 17. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nagyon sok mindentől függ. Én zöldség + csirke + néha tojás komboval fogytam elég gyorsan a hátránya nyilván az hogy gyengül az ember edzésen. Most ugyanezt az étrendet fogom csinálni barna rizssel. De egyértelmű hogy ha többet éget el a szervezet mint amennyit beviszel akkor fogyni fogsz, szal mozoghatsz egész nap ha többet eszel mint amennyit elégetsz vele hizni fogsz, és forditva is lehet igaz. A mozgás leginkább csak az erőnléthez, állóképességhez kell.Meg kell találni azt a sportot amit szeret az ember, arra úgyis lesz idő.
2014. márc. 18. 07:45
 4/6 A kérdező kommentje:
én egy ilyet állítottam össze: reggeli:pirítós vagy gyümölcs, tízórai egy szendvics, ebéd: egy szendvics meg egy gyümölcs,uzsonna:gyümölcs vagy valami könnyebb főtkaja vacsora meg tojás,vagy szendvics gyümölcsel! Mellé rostos lé vagy ásványvíz!
2014. márc. 18. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Szendvicsből nem ennék ennyit, rostos levet ne igyál csak sima vizet.
2014. márc. 18. 19:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Napi 20-30 felülés és majd nyáron 1 vagy több óra biciklizés.Naponta mennyi kenyeret ehetek? Bocsi hogy ennyit kérdezek!:)
2014. márc. 22. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!