Mennyit fogyjak? (KÉP)
Illetve mivel tudnám hatékonyan elérni?
nagyon eltunyultam még gyermekem sincs és még is így nézek ki. Hamarosan esküvőm lesz szeretnék vékony és csinos lenni.
29/N
Kb. 15-20 kilót szerintem, bár ugye nem a kiló fontos.
Mindenképp kezdj el mozogni valamit, és figyelj oda jobban az étkezésedre. (Sok zöldség-gyümölcs, csirke- és pulykahús, lehetőleg minél inkább "natúr" verzióban, kevesebb zsiradékkal készítve.)
szerintem az a 15-20 kg nagyon sok!
Ha megnézem a hasadon van szinte csak felesleg, a lábad, a karjaid nem zsírosak, úgyhogy szerintem bőven elég lenne 8-10 kg-t fogynod.
Figyelj oda jobban az étkezésre, kerüld a zsíros ételeket, egyél sok fehér húst és zöldséget, a fehér liszttel készült dolgokat (főként a pékárukat) kerüld el!
Elsőre nagyon nehéz lesz, de hamar megszokja a szervezeted és már egyáltalán nem fogod kívánni.
Ezek mellett pedig valami mozgást iktass be a szervezetedbe.
Ajánlom egyébként a facebookon a Fitness Junkies nevű oldalt, nagyon hasznos!
Szia! Kb. ugyanígy nézek ki, csak sajna kisebb cicikkel megáldva. Én most a 168-170 cm magasságomhoz vagyok 77 kg. 2 hete még 79 voltam. Heti egy kilót szeretnék szép lassan ledobni. Csak hogy jobban érezzem magam attól, ha karcsúbb vagyok, mert akkor csinosabbnak látom magam.
Mellesleg ha nem idén, hát jövőre nekünk is lesz esküvőnk. :D
8-as válaszoló vagyok ismét.
Lefelejtettem mennyit szeretnék fogyni.
60 kg-ra vágyom, de kis mértékben tűzöm ki a célokat. Most a 75-öt célzom meg, aztán ha sikerül és sikerül nem feladnom, akkor a 70, 65 és (bár már ez is tetszene) utána a 60 ha még van kedvem, türelmem hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!