Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak? 22/L

Hogyan fogyjak? 22/L

Figyelt kérdés
164 cm, és 78 kg vagyok,mit egyek, ne egyek, és mit csináljak a konditeremben? nyáron már sikerült leadnom 5 kilót, de akkor alig ettem ,és mindig éhes voltam, és konditerembe jártam heti 3x, de mostanra újra visszahíztam, és szeretnék legalább 10 kg-t leadni, de nem akarok éhezni, mit javasoltok?

2014. márc. 15. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. márc. 15. 17:03
 2/4 anonim válasza:

Ezt igazából legjobb lenne az orvosoddal megbeszélni,gyakran a túlsúly mögött valamilyen hormonális betegség áll,mint például a pajzsmirigy alultermelés.Az alig evéstől is lehet hizni,mert bizonyos fehérje hiány miatt elinduhat egy hizási folyamat.

Felejtsd el a kólát,szörpöket és kekszeket és a különböző rágcsálnivalókat.

A táplálékot állitólag úgy kell összeállitani ha fehérjét eszel,mondjuk húst az mellé ne egyél kruplit,szénhidrátot.Legegészségesebb ha mellé párolt dolgokat eszel,párolt sárgarépát,karfiolt,zöldbabot.

Emigy a neten azt hiszem az orvostudakozó honlapján van dietetikus is akitől lehet ingyenesen tanácsot kérni.

Keress a neten biorecepteket.

A legegészségesebb ha a reggeli a legbőségesebb,mivel a reggeli órákban a leggyorsabb a metabolizmus,ilyenkor emészt a szervezet a leggyorsabban,futni is inkább a korai órákban érdemes.Az ebéd legyen a közepes mennyiség a vacsora pedig a legkevesebb vagy akár el is hagyható.

2014. márc. 15. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ilyen magas vagyok és 100 kg-ról kezdtem, most annyi kg vagyok pont mint Te.

Szeptember közepe-vége felé szeretnék 60 kg lenni.

Röviden:

Napi 6-8x-i étkezés, de mindig keveset.

Pl.:

1. étkezés: 1 kis szelet teljes kiőrlésű kenyér, 2 szelet csirkemell sonka, uborka, paradicsom, paprika

2. étkezés: 2 kocka minimum 70%-os étcsoki

3. étkezés: 1 db alma

4. étkezés: zöldségleves, párolt csirkemell, barna rízs

5. étkezés: 1 pohár kefír (ha nem bírod magába akkor esetleg egy kis gyümölccsel)

6. étkezés: fehérje vízzel

7. étkezés: párolt hal, sovány túróból és alacsony zsírtartalmú tejfölből készített körözöttel, párolt karfiol és sárgarépa

Mozgásnak: nem tudom eddig miket csináltál kondi teremben

De először súlyzós edzést csinálj, minimum fél órát, majd 20-30 perc kocogás.

Ajánlanám még az L-karnitint, amit egy fél órával edzés előtt kell meginni. Én is nem rég kezdtem el használni és eddig beválni látszik.

Ha valami kérdésed van még, vagy szeretnél étrendet a saját igényeidre szabva akkor írj privátot!

Sok sikert!!! Hajrá!!!

2014. márc. 15. 19:41
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megpróbálok én is ilyen étrendet összeállítani, hát főleg kardio edzést(elliptikus, séta a futópadon és taposás) csináltam a teremben, de mostanra nagyon sokan járnak a terembe, és sosincs üres gép, ezért is hagytam abba a kondizást, na meg a csokiról nem tudok leszokni gondolom ezért híztam vissza, fehér kenyér helyett mit esztek? mert barna, rozskenyérből is van egy csomó, és fehérjén mit értesz? párolt mell, főtt tojás?
2014. márc. 16. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!