Hogyan fogyjak? 22/L
Ezt igazából legjobb lenne az orvosoddal megbeszélni,gyakran a túlsúly mögött valamilyen hormonális betegség áll,mint például a pajzsmirigy alultermelés.Az alig evéstől is lehet hizni,mert bizonyos fehérje hiány miatt elinduhat egy hizási folyamat.
Felejtsd el a kólát,szörpöket és kekszeket és a különböző rágcsálnivalókat.
A táplálékot állitólag úgy kell összeállitani ha fehérjét eszel,mondjuk húst az mellé ne egyél kruplit,szénhidrátot.Legegészségesebb ha mellé párolt dolgokat eszel,párolt sárgarépát,karfiolt,zöldbabot.
Emigy a neten azt hiszem az orvostudakozó honlapján van dietetikus is akitől lehet ingyenesen tanácsot kérni.
Keress a neten biorecepteket.
A legegészségesebb ha a reggeli a legbőségesebb,mivel a reggeli órákban a leggyorsabb a metabolizmus,ilyenkor emészt a szervezet a leggyorsabban,futni is inkább a korai órákban érdemes.Az ebéd legyen a közepes mennyiség a vacsora pedig a legkevesebb vagy akár el is hagyható.
Szia!
Én is ilyen magas vagyok és 100 kg-ról kezdtem, most annyi kg vagyok pont mint Te.
Szeptember közepe-vége felé szeretnék 60 kg lenni.
Röviden:
Napi 6-8x-i étkezés, de mindig keveset.
Pl.:
1. étkezés: 1 kis szelet teljes kiőrlésű kenyér, 2 szelet csirkemell sonka, uborka, paradicsom, paprika
2. étkezés: 2 kocka minimum 70%-os étcsoki
3. étkezés: 1 db alma
4. étkezés: zöldségleves, párolt csirkemell, barna rízs
5. étkezés: 1 pohár kefír (ha nem bírod magába akkor esetleg egy kis gyümölccsel)
6. étkezés: fehérje vízzel
7. étkezés: párolt hal, sovány túróból és alacsony zsírtartalmú tejfölből készített körözöttel, párolt karfiol és sárgarépa
Mozgásnak: nem tudom eddig miket csináltál kondi teremben
De először súlyzós edzést csinálj, minimum fél órát, majd 20-30 perc kocogás.
Ajánlanám még az L-karnitint, amit egy fél órával edzés előtt kell meginni. Én is nem rég kezdtem el használni és eddig beválni látszik.
Ha valami kérdésed van még, vagy szeretnél étrendet a saját igényeidre szabva akkor írj privátot!
Sok sikert!!! Hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!