Hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.lassan egy éve minden este szaladok 15-20 percet(tovább nem bírom).Az a gond,hogy a szüleim ilyenkor, amikor még drága a zöldség nem vásárolnak azt,csak gyümölcsöt,és bármennyire is zsíros az ebéd, nekem kötelező azt megennem.Valamint,nincs saját keresetem, ezért konditerembe sem tudok menni, hogy ott is próbálkozzak a fogyással,ők pedig nem fizetik ki nekem a havibérletet. Ötletek esetleg,hogy mit tegyek? Nem szükséges az a nagyon nagy fogyás,olyan 10 kilótól szeretnék megszabadulni,mert tényleg,rengetegen mondják azt rám hogy kövér 156cm és 57 kg.

2014. márc. 15. 11:21
 1/2 anonim válasza:
Én is voltam hasonló cipőben mint Te. Én 161 cm és 65 kiló voltam. Én mindennap ugróköteleztem 40 percet, közben valami sorozatot beraktam, így nagyon gyorsan eltelt az idő. De az tény, hogy baromi keveset ettem és nagyon figyelmtem, hogy mikor mit eszek. Az én szüleim is megjegyezték, hogy nem annyit eszek, mint azelőtt és hogy miért nem eszek süteményt családi eseményeken...stb. De nem érdekelt. Leadtam magamról egy nyár alatt 16-17 kilót és nagyon jól éreztem magamat a bőrömben. Eltelt azóta 6 év. Nem nagyon eszek csokit, cukrot, süteményt, mindent mézzel pótolok. És ami nagyon fontos, ha megéheznél igyál! Sokan nem is tudják, hogy egyszerűen csak szomjasak...helyette folyamat esznek! Ez az én tanácsom, tapasztalatom. :)
2014. márc. 15. 11:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok neked !! Köszönöm szépen :) Már ma elkezdem az ugrókötelezést :)
2014. márc. 15. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!