Hogyan fogyjak le?
Tavaly júniusban elkezdtem fogyózni, augusztusban majdnem 5 kilóval kevesebb voltam, viszont most visszaszedtem a dupláját. Szeptember óta csak hízok, pedig ugyanúgy csinálok mindent ahogy eddig is. Undorítóan nézek ki az alig 160 centimmel és most már kereken 80 kilómmal. Tükörbe se bírok nézni, ahogy eddig se. Teljesen elmegy az életkedvem. Főleg, hogy nem tudom, hogy miért van ez. Ritkán eszek édességet mert nem igazán vagyok oda érte, nem bírok sokat enni és nem iszok kólát. Mozgáshiányom az van.
Reggeli: suliban 1 vagy 2 szendvics (vaj + csirkemell)
Ebéd: 2 óra körül itthon az amit anya főz, nem állunk úgy anyagilag, hogy háromféle kaja legyen itthon úgyhogy mindenki ugyanazt eszi, de nem vagyunk nagy étvágyúak
Vacsora: az ebédből egy kicsi, vagy egy kis szelet kenyér.
A paradicsom kivételével szinte minden zöldséget utálok és zöldséggel meg gyümölccsel (a dinnye kivételével) nem érzem, hogy ettem. Néha szoktam enni este 6 után mert 10-11 óra van mire ágyba érek és éhesen meg nem tudok aludni, de amúgy is úgy hallottam, hogy lefekvés előtt 2 órával nem szabad enni.
Nyáron azalatt az 1 hónap alatt mindennap futottam de az orvos azt mondta, hogy a futás nem tesz jót az ízületeknek, ezért abbahagytam, meg szívbeteg is vagyok. Utána áttértem a sétára, de suli időben nincs annyi időm, hogy csak úgy sétálgassak. Vagy tanulnom kell vagy leszívja az összes energiámat az iskola. Reggel nem tudok korán felkelni, hogy gyalog mehessek iskolába, de most már gyalog fogok haza járni. A sulitól 2-3 km-re lakok.
Mit csináljak? Nagyon-nagyon rosszul érzem magam a bőrömben. Leginkább olyan emberek tanácsára lennék kíváncsi akik tudják, átérzik, hogy miről beszélek és akiknek már sikerült. Nincs lehetőségem edzőterembe járni mert egy kis semmi városkában lakok. Ha tudnék se mennék, mert nem akarom, hogy mások tudjanak róla. Ugyanez a helyzet a tornával is... maximum éjszaka tudnám megoldani amikor már mindenki alszik mert nem akarom, hogy bárki is tudjon róla.
17/L
Én is szeretlek.
Hol írtam púpos tálat? Kérlek mutasd meg, hogy hol írtam, hogy sokat eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!