Mate123123 kérdése:
5 kgt hogyan fogyjak?
Figyelt kérdés
70 kg vagyok 173cm 14 éves hogyan fogyjak 5kgt?2014. márc. 17. 11:31
1/2 anonim válasza:
Csak hogy tisztázzuk, 5 kiló fogyás az nem rövid idő alatt történik :)
Helyesen kell táplálkozni. Zöldségek, hús (hal, csirke), rizs (barna a legjobb), zsírszegény dolgok, gyümölcsök, rengeteg víz. A fogyás 70%-ban az étkezéseden múlik.
Illetve még kardió edzést kell mellette végezni heti 3-4x. Úszás, futás, biciklizés, kocogás, ugrókötelezés, taposó gépezés stb. Ajánlom még a fitnessblender(.)com-ot, rengeteg kardió edzés van ott, amit otthon is tudsz csinálni! :)
2/2 anonim válasza:
szia. én 165cm vagyok. és 70kg voltam.. 1.5hónapja fogyozok.. 6kg-ot fogytam..szal 64kg vok..sok sok torna..kevesebb kaja..ennyi.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!