Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy szokhatnék le az unalombó...

Hogy szokhatnék le az unalomból evésről? L/17

Figyelt kérdés
Sajnos rengeteget vok egyedül,vagy olyan emberekkl vagyok körülvéve akikkel nem tudok beszélgetni.Ezért sokszor unatkozok és olyankor eszek hogy lekössem magam.Nincs valami boldog életem és nekem a finom ételek egyfajta "örömforrások,,Viszont nem szeretnék elhízni.Mikor látom hogy feljött rám egy kis plusz akkor képes vagyok egy ideig éheztetni magam hogy visszaálljon az eredeti súlyom.Tudom hogy ez nem jó és ilyenkor a kínok kínját élem át,nagyon szenvedek.Mit tehetnák? :/

2014. márc. 16. 16:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"csokit,csipszet,pufit,popcornt,kekszet nassolok szal semmi egészségeset"

Egy tuti tipp: ezeket ott kell hagyni a boltban. :)

2014. márc. 16. 18:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Azt tehetnád, hogy keresel más örömforrást. Barátod van?
2014. márc. 16. 18:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Nincs barátom.Hát igen próbálom otthagyni a boltban csak nem mindig jön össze :D Ált nem is viszek magammal pénzt ha mek vhova de ha vmiért muszáj akk mindig kisértésbe esek :( meg ha a suliba megkinalnak vagy ha tesóm vesz vmit és azt mondja neki nem kell megehetem nem tom visszautasítani :/
2014. márc. 16. 20:36
 14/16 anonim válasza:

Mikor rám jön az ehetnék (nem mikor éhes vagyok, hanem amikor unalomból nassolnék) akkor iszok egy pohár vizet. Be szokott válni. :D Utána nem kívánom a csokit, csipszet stb. Egy próbát megér. :)

A sport is jó ötlet. Akkor épp eléggé el vagy foglalva ahhoz hogy ne nassolj. És még egészséges is.

2014. márc. 17. 14:19
 15/16 pinkpancser ***** válasza:
Kaja helyett egy pohár víz. Ha sokat iszol az amúgy sem baj.
2014. márc. 17. 15:53
 16/16 anonim válasza:
rágó
2014. márc. 21. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!