Több éve már hogy az evés az egyetlen örömöm. Hogy szokhatnék le róla, ha nincs mivel pótolnom?
Nehogy leszokj róla, enni, tudod, kell...
Én hedonista vagyok, az evés az egyik örömforrás az életemben... Hát tudod, így harmincsok évesen néha már kicsit unom, hogy főzni, mosogatni, de akár csak enni is kell napi többször... Szép és jó, de baromi gyakori :D
Normális, egészséges, szolid evéssel is tudsz örömöt okozni ízlelőbimbóidnak, szépérzékednek, bélbolyhaidnak :D Egyáltalán nem kell hozzá zsírban és cukorban tapicskoló cucc vagy egy fél vekni... Annyi finom ennivaló van, a legváltozatosabb kalória- és tápanyagtartalommal...
Nem tudom hány éves vagy, de én pl. egy jó könyvbe úgy bele tudok feledkezni, hogy enni is elfelejtek. Szomorú, ha az evés az egyetlen örömforrásod, bár a jelentőségét én sem becsülöm le. Lehet irtó jókat enni úgy is, hogy közben nem hizlalod magad.
Az sem megvetendő elfoglaltság, hogy reggel és este beiktatsz 30-30 perc testmozgást. Garantáltan nem fogod megtömni magad, mert akkor nehezebben végezhetőek a gyakorlatok. Tavasz van. Most nem nehéz kimozdulni otthonról bármilyen programra, akár egy jó kis sétára. Ne sajnáltasd (és főleg ne sajnáld) magad. Csak rajtad múlik, hogy érzed magad a bőrödben.
Üdv a klubban :(
Én sok csokit ettem az elmúlt depis időszakomban :( 1-2 hét alatt 5 -10 kiló plusz.
Valami más boldogsághormont kell keresnem, keresned! Én most sokat edzek, mozgok és megpróbálok kevesebbet enni...
Ha ehetnékem van néha rágózok vagy szotyizok.
Nekem is volt egy ilyen korszakom, hál'Istennek nem híztam brutálisan tőle, de nem tudtam abbahagyni a nassolást mert magányos voltam, unatkoztam, ideges voltam családi gondok stb... minden összejött és az evéssel, nassolással vigasztaltam magam.
Nekem egy barátnőm segített, meg a blog írás.
Amúgy mik a megváltozhatatlan problémáid? Ha tényleg megváltozhatatlanok akkor valahogy fel kéne dolgoznod, elfogadnod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!