Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szokhatnék le? 15 éves...

Hogyan szokhatnék le? 15 éves vagyok.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és rászoktam a cigire, de szeretnék leszokni. Mihez kezdjek? Van bevált módszer???
2009. jún. 26. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Veszel egy zacskó cukrot, ropit, akármit és amikor rágyújtanál, eszel belőle egyet. Após így szokott le. Egy ideig kellett neki a pótcselekvés, aztán a cukorkákról már könnyebben "lejött" :)

Mama 45 év cigizés után szokott le. Mindig a zsebében volt egy szál cigi és az öngyújtó, csak a tudat miatt, h akrámikor rágyújthat, de kibírta. Most mrá nem is kívánja.

Ha nekik sikerült, neked is fog!

2009. jún. 26. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én a rágót ajánlom, a cukor, ropitól csak elhízol, ha túlzásba viszed
2009. jún. 26. 15:24
 3/7 A kérdező kommentje:

a meghízástól tartok...

viszont a nikotin tapasz és a rágó mennyire megbízható? mert úgy hallottam, hogy veszélyes.

találtam egy honlapot( www.dohanyzasstop.hu ), ami különféle szetteket mutat be. Ezek kamuk, vagy tényleg le lehet ilyenekkel szokni?

2009. jún. 26. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy tényleg, tudatosan le akarj szokni, határozd el a fejedben, találj ki szövegeket, hogy mit fogsz mondani, amikor a barátaid megkínálnak, stb...a rágó kó megoldás, amikor rá akarsz gyújtani, csak kapj be egyet.
2009. jún. 26. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom én hogy szoktam le.

barátok kinálnak sose fogadd el.felejtsd el a csak még egy utolsó szálat aztán soha többet-tipusu gondolatokat.

egyáltalán ne gyújts rá.egy szálra se.

vegyél rágót,chipset,lényeg hogy valami olyan rágcsát aminek erős ize van.és amit szeretsz.

és pl filmezz vagy számítógépezz sokat.nekem elvonta teljesen a figyelmem a cigiről.

és gondolj arra hogy csak 1-2 hétig szenvedés,utána kiürül és már sokkal könnyebb lesz!!!

2009. jún. 27. 12:29
 6/7 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, hogy nálad mit jelent a rászokás, azért 15 évesen remélem nem napi 1 doboz cigit takar ez... amennyiben a környezetedben nagyon sokat és sokan dohányoznak, egyszerűen csak légy céltudatos és legyen számodra kihívás NEM-et mondani! hidd el, egyáltalán nem lesz ciki...
2009. júl. 7. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, válaszoltál magadnak. gratulálok. akkor minek kérdezed, ha tudod ?
2009. okt. 27. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!