Hogyan szokhatnék le? 15 éves vagyok.
Veszel egy zacskó cukrot, ropit, akármit és amikor rágyújtanál, eszel belőle egyet. Após így szokott le. Egy ideig kellett neki a pótcselekvés, aztán a cukorkákról már könnyebben "lejött" :)
Mama 45 év cigizés után szokott le. Mindig a zsebében volt egy szál cigi és az öngyújtó, csak a tudat miatt, h akrámikor rágyújthat, de kibírta. Most mrá nem is kívánja.
Ha nekik sikerült, neked is fog!
a meghízástól tartok...
viszont a nikotin tapasz és a rágó mennyire megbízható? mert úgy hallottam, hogy veszélyes.
találtam egy honlapot( www.dohanyzasstop.hu ), ami különféle szetteket mutat be. Ezek kamuk, vagy tényleg le lehet ilyenekkel szokni?
Elmondom én hogy szoktam le.
barátok kinálnak sose fogadd el.felejtsd el a csak még egy utolsó szálat aztán soha többet-tipusu gondolatokat.
egyáltalán ne gyújts rá.egy szálra se.
vegyél rágót,chipset,lényeg hogy valami olyan rágcsát aminek erős ize van.és amit szeretsz.
és pl filmezz vagy számítógépezz sokat.nekem elvonta teljesen a figyelmem a cigiről.
és gondolj arra hogy csak 1-2 hétig szenvedés,utána kiürül és már sokkal könnyebb lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!