Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan szokhatnék le az ilyen...

Hogyan szokhatnék le az ilyen potya kajákról (pl sandwich)?

Figyelt kérdés

1 nap kb 4x fogyasztok el egy nagyobb sandwich adagot. A sandwich-ben inkább tejtermékek és zöldségek vannak. (sajt, saláta stb.) Ezekre gondoltam a "potya" kajánál, hisz az alhasam eléggé nagy (kicsit nagy a zsirtömeg rajta) és olvastam, hogy gyümölcsökkel lehet zsirt égetni egy kis ráedzéssel (pl. felülés) Ja és szoktam sokat filmet nézni és olyankor szoktam legtöbbször ilyet kajálni.

Hogyan hagyhatom el ezeket a sandwicheket vagy csak főétkezésekkor egyek olyat? (reggeli, ebéd, vacsora)

2013. ápr. 11. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:

főétkezésnek szendvics? Ez igen! Ettől fog kikészülni a hasad. Inkább maradj a főtt ételnél.

A szendvics önmagában nem rossz. Ha ki akarod váltani akkor joghurt, vagy saláta.

A gyümölcsökkel az a gond, hogy szőlőcukrot és ch-t tartalmaznak főleg. Szóval ezekkel óvatosan kell bánni, mint a sütivel vagy a csokival.

2013. ápr. 11. 08:53
 2/5 anonim válasza:

Jézusom, miért nem lehet magyarul leírni, hogy szendvics?

Reggelire egyél nyugodtan, ebédre főtt kaja, tévézéshez pedig gyümölcsöt vagy zöldséget rágcsálj.

2013. ápr. 11. 10:36
 3/5 A kérdező kommentje:
A "szendvics" nem magyar szó, hanem azt is összeszedtük, mint minden más hülyeséget. (pl "helovin")
2013. ápr. 11. 12:22
 4/5 anonim válasza:

akaraterővel ! :D de komolyan azzal

próbáld mással helyettesíteni

2013. ápr. 11. 12:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyél aszalt gyümölcsöt, vagy sülthúst vagy ha nagyon szendvicset akarsz, akkor vékony tk kenyér sonkával zöldségekkel
2013. ápr. 11. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!