Hogyan szokhatnék le az ilyen potya kajákról (pl sandwich)?
1 nap kb 4x fogyasztok el egy nagyobb sandwich adagot. A sandwich-ben inkább tejtermékek és zöldségek vannak. (sajt, saláta stb.) Ezekre gondoltam a "potya" kajánál, hisz az alhasam eléggé nagy (kicsit nagy a zsirtömeg rajta) és olvastam, hogy gyümölcsökkel lehet zsirt égetni egy kis ráedzéssel (pl. felülés) Ja és szoktam sokat filmet nézni és olyankor szoktam legtöbbször ilyet kajálni.
Hogyan hagyhatom el ezeket a sandwicheket vagy csak főétkezésekkor egyek olyat? (reggeli, ebéd, vacsora)
főétkezésnek szendvics? Ez igen! Ettől fog kikészülni a hasad. Inkább maradj a főtt ételnél.
A szendvics önmagában nem rossz. Ha ki akarod váltani akkor joghurt, vagy saláta.
A gyümölcsökkel az a gond, hogy szőlőcukrot és ch-t tartalmaznak főleg. Szóval ezekkel óvatosan kell bánni, mint a sütivel vagy a csokival.
Jézusom, miért nem lehet magyarul leírni, hogy szendvics?
Reggelire egyél nyugodtan, ebédre főtt kaja, tévézéshez pedig gyümölcsöt vagy zöldséget rágcsálj.
akaraterővel ! :D de komolyan azzal
próbáld mással helyettesíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!