Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség! Hogyan szokhatnék...

Segítség! Hogyan szokhatnék le az édességekről?

Figyelt kérdés
Alapjáraton nagyon egészségesen étkezem, általában vegyes pároltsöldséget, különböző salátákat,lazacot, tőkehalat, tonhalat eszem gyümölcsök közül többnyire epret és zöldalmát , tésztát szinte egyáltalán nem. Viszont van egy problémám: a mértéktelen édességzabálás. Egyszerűen rávetem magam a fagyikra,csokikra és nem lehet megfékezni. Komolyabb súlyproblémákkal nem küzdöm ( 169 cm jelenleg 58 kg többnyire 53-55kg) de néha fel-fel csúszik 4-5kg,ami nagyon zavar! A derékon/hastájékon is van egy kis felesleg amit valószínűleg a sok édesség okozhat. Mit tegyek,hogy ne kívánjam ennyire? Valami tipp? Egyébként sportolok is.
2009. máj. 22. 16:13
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és azt kihagytam,hogy nem érzek szinte soha sem éhségérzetet sem teltségérzetet. Lehet,hogy ez valami betegség?
2009. máj. 22. 16:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyél müzlit, édesebb kekszeket, etc. Szóval keress olyan dolgokat, amik édese, de mégsem olyan vészes, mint féltucat csoki.:)
2009. máj. 22. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:

A müzli tényleg jó ötlet, mert jól megdagad -elegendő folyadékfogyasztás mellett- a gyomrodban és talán még el is telít:) Készítheted magad, én úgy szoktam. Dm-ben, Rossmanban és a nagyáruházakban kapsz hozzávalókat (pl. zabpehely, puffasztott durumbúza, len-, szezámmag, napraforgó-, tökmag, mogyoró, aszalt gyümölcsök: szilva, áfonya és leöntheted tejjel, natúr joghurttal, én 100%-os ananászlével szoktam).

Mivel így édes, az édesség utáni vágyadat is csökkenti!

2009. máj. 22. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!