A hashajtó mennyire hatásos, ha le szeretnék fogyni pár
kilót?
Figyelt kérdés
Ártalmas e? Ha igen, akkor mennyire?
2008. júl. 23. 11:26
1/8 anonim válasza:
Hát nem kicsit ártalmas!
1. Hozzászoksz, és később már nem tudsz máshogy wc-re menni, csak hashajtóval
2. Tönkrevágja a bélflórádat, és rosszabb esetben helyre sem jön az életbe se.
3. Legrosszabb esetben tönkreteszi az egész emésztőtraktust.
Kinyomja a szervezetedből a vizet is.. és még sorolhatnám....
Ne ezzel fogyókúrázz, de végül is te tudod...
2008. júl. 23. 11:35
2/8 anonim válasza:
Hashajtót semmiképp ne szedj! Én próbáltam egyszer és hát igaz,hogy fogytam tőle,de teljesen tönkre tette a gyomromat,nagyon beteg lettem. Ha már hashajtásra szeretnél vmit kipróbálni akkor inkább a szűztea kapszulát szedd,attól is megy a hasad eléggé. De hosszútávon az sem tesz jót. Én jelenleg azt szedem evés előtt kettőt veszek be napi háromszór. Ja és étkezés előtt fél órával. Két hét alatt 6kg fogytam tőle. De most szünetet tartok mert az utcára sem tudok kimenni,mert állandóan vc-re kell mennem!!!
2008. júl. 23. 11:44
3/8 anonim válasza:
Hello!
Ne szedj hashajtót, semmi jó nem származik belőle. Amitől én az utóbbi időben fogytam, az a mindenfajta édességtől, zsírtól mentes, ámde igen rostdús diéta. Sok zöldség, gyümölcs, ebédre főzelék valamilyen sovány hússal. Továbbá minden nap eszek egy joghurtot egy kanál búzakorpával. Nekem gyorsabb lett sokkal az emésztésem, bár nem megy a hasam, de szerintem ez így egészségesebb, mintha valamit szednék. Ja és egy nap az 1 joghurton kívül nem fogyasztok több tejterméket, állítólag az is lassítja az emésztést. Szóval 1 nap jó, ha 3 dl-nél több tejet nem eszel/iszol.
2008. júl. 23. 12:45
4/8 anonim válasza:
Szia!
Ha lány vagy és fogamzásgátlót szedsz, akkor nem igazán hatásos a hashajtó, mert könnyen teherbe eshetsz...szal vigyázz vele...
2008. júl. 23. 12:53
5/8 anonim válasza:
Ártalmas. /Egyébként Norbi módszere az UD2 diátára épül, amit sok sportoló is alkalmaz, illetve testépítő már évek óta (még Norbi előtt). Mindent ehetsz a megfelelő mennyiségben és időben, nem kell koplalnod. És olvass sokat a gyorsan- és lassan felszívódó szénhidrátokról. Mert pl. a kenyér gyorsan lebomló így előbb leszel éhes, ezért helyettesítheted pl. kruplival és rizzsel./
2008. júl. 23. 12:53
6/8 anonim válasza:
Szia!
Semmiképp se szedj hashajtót!
Ha az emésztésed akarod felgyorsítani, van egy nagyon jó gyógynövény termék, amit addig szedhetsz, amíg csak akarod, és szép egyenletesen fogysz tőle. A Sunride termékcsalád Action Caps terméke.
2008. júl. 26. 22:31
7/8 A kérdező kommentje:
Értem! De mi van olyankor amikor víruos hasmenése van valakinek? Az is "halálos" lehet?
2008. aug. 4. 18:00
8/8 anonim válasza:
Ha valakinek vírusos hasmenése van, akkor azt orvosilag kezelni kell, mert könnyen kiszáradáshoz vezethet, s igen, ha olyan súlyos, akkor akár meg is halhat. (De ez szerintem az ilyen szegényebb országokban fordul elő.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!