A zöldtea jó anyagcsere gyorsításra? Sport és a napi 5-szöri étkezés nem használ nekem semmit. Valami egyéb javaslat?
Bocsi, nem értek egyet. A zöldteával kapcsolatban! A filteres tényleg nem ugyan az. Viszont amikor Kínában voltam, ittam azt az igazi "foggal-szűrős" zöldteát, és hát mit ne mondjak. Nem akartam fogyni, de ízlett, és szinte mindig tettek elém. :) Most annyira csoffadt vagyok, hogy le kellett állnom vele. Kaptam ajándékba, hazahoztam, és imádom... :( Örülnék, ha nem fogyasztana!
Ja, cukor nélkül egy csipet levélke a bögrébe, rá forró víz. Vársz, sárgán kész. Kapható pár helyen. Pl. kínai gyorsbüfében is láttam.
Az igazamat igazolva: -4 cm a combról, derekamat nem mértem, de a 26-27-es farmert elhagyogatom, fenekem meg pici, formás. Egyedül az utóbbit tartottam nagynak, most nem az.
Nekem hatott, ezt alig 4 hét alatt.
Ja, a sportot szívből lehet csak eredményesen csinálni! Keress valami olyat, amit szeretsz is, és menni fog!
Sok sikert! :)
Ezt írtad: "A zöldtea jó anyagcsere gyorsításra? Sport és a napi 5-szöri étkezés nem használ nekem semmit."
Anyagcsere gyorsítása fogyással jár.
Egyél híg kajákat, és előtte nyomj be egy almát. Attól tuti gyors lesz.
Jahhhhhhhhhhhh, az anyagcsere gyorsasága nem egyenlő a sűrű nagywczéssel, ezt felejtsd el.
Akkoor válaszolj a kérdésekre :
napi4liter folyadék? (vÍz, szénsavmentes)
napi5x étkezés?
rendszeres sport?
rostok megfelelő aránya a táplálkozásban?
ha igen mindenre a válasz és mégis gondod van, akkor orvos, mert ez nem játék.
Hehe. A wc meg a sportolás kapcsolata. :P Ebben a tea, ha zöld, ha más, aligha segít. De nézz körül gyógyszertárban, talán találsz vmit.
Nekem elég egy kv reggel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!