Anyagcsere gyorsításra mi ajánlanátok?
Mondanám, hogy nézesd meg a pajzsmirigyed, de gondolom a kórházban nézték, ha volt vérvételed.
Algát szedhetsz anyagcsere fokozására, és biztos vannak direkt anyagcserefokozó gyógyteák.
1.Reggel felkelés után éhgyomorra igyál ne hideg, hanem kicsit langyos vizet pár kortyot. Bár én ezt a módszert még nem próbáltam, de többektől hallottam, hogy kb. fél óra múlva kész az eredmény.
2.Lenmagot áztass be (kb. 2 evőkanállal) és alaposan összerágva edd meg. Ezt próbáltam, másnap reggel eredmény.
3.Bármely olyan gyógytea, amely méregtelenítő hatású, az karbantartja a szervezetben levő "ilyen jellegű" méreganyagokat is. Én a zöld-teát, ill. többféle u.n. fogyókúrás teát próbáltam már, (fogyás céljára) mindegyiknek megvolt ez a fajta hatása.
4. Két nap óta a Kínai gyártmányú Zöld-tea-kapszulát (barna dobozost) eszem, napközben kb. két és fél óra múlva jön a hatás, illetve a vacsora másnap reggel "ébreszt".
Igen, többször vettek tőlem vért, gondolom, mondták volna, ha probléma lenne a pajzsmirigyemmel!
2. Köszi, a lenmagról már hallottam, pontosabban tudnál róla írni? Sima rossmannban kapható zacskós lenmagot kell vízbe beáztatni? Mennyi időre? És mennyit kell belőle megenni?
Köszi
el kéne menni gasztroenterológiára
az anyagcsere ill a napi kakálás nem azonos dolgok
A legmagot gyógynövényben vettem, de szerintem ugyanaz.
A lenmagból (ahogy írtam) 2 evőkanállal áztattam be. Hátránya, hogy várni kell vele, míg valóban megázik, ha sok vizet öntesz rá, akkor nem igazán ízlik, ha keveset, akkor viszont utána kell öntögetni, de nehezebben ázik ki. Másrészt nehéz összerágni apróra, mindig elszaladgál a fogam közül.
Ezért csak ritkán használom.
Két napja a kínai barna dobozos zöld-tea-kapszula, amit szedek, és nekem most úgy néz ki, hogy ez bevált. A dobozra írtak szerint napi 3x1 szem, aki ajánlotta napi 3x2 szemet vett be, én most napi 2x1 szemmel kezdtem (evés előtt), mivel reggelizni nem szoktam, teljesen üres gyomorba pedig nem akarom. Ezt Rossmannban vettem, 80 kapszula = 1600.- Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!