Anyagcsere gyorsításra valami "gyógymód"?
Szerintem (kirívóan) hosszú az anyagcserém, átlagban 2-3 nap, de van mikor 4 napig sem megyek WC-re! Ez a rendszertelen étkezés oka vagy ..?
Vmi ételek vagy valami van amivel meggyorsíthatnám? Igazából még fiatal vagyok tehát nem zavarja a mindennapjaimat és nem is okoz hasfájást, de néha azért fura h 4 napig nem megyek wc-re és akkor olyan vagyok mint egy páncél hasú:)
mindennap tegyél egy joghurtba 1 evőkanál lenmagot vagy korpát (én a lenmagot kifejezetten szeretem,szerintem inkább azt tegyél bele:D)Ez gyorsít rajta,ráadásul kitisztítja a beleket is:)
korpát és lenmagot bioboltokban tudsz venni:)
joghurt+zabkorpa+méz+aszalt szilva, vagy füge
szilvalekváros piritós+egy pohár tej
pohár tej+kis méz+mindenféle bogyós gyümölcs-turmix
zöldséglevek
paradicsomlé+teljes kiőrlésű kenyér+sajt+zöldségek
teljes kirőlésű kenyér szendvicsnek, hozzá sovány sajtok, pulyka, csirkemellsonka, főtt tojás, zöldségkrémek, túrókrém és zöldség
sok gyümölcs
ebédre meleg de könnyű levesek-főleg zöldség, tojás, gyümölcs, paradicsom, utána főzelék(spenót, sóska, tök,), rakott ételek, barnarizs, krumpli, zöldséges tészták, sovány husik, halka, egy pohár meleg tea
víz
én ezzel elértem mindennap van eredmény amúgy eddig heti 1-2 de nekem fájt is a gyomrom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!