Puffadás, szélgörcs, székrekedés. Házi gyógymód?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 15:04
1/8 anonim válasza:
Ha folyamatos,akkor a probiotikum szedés elkerülhetetlen.Anélkül mindig visszajön.Ha szorulásom lenne megpróbálnám az otthon fellelhető C-vitamint megaadagban bevenni(székletlazító hatás)vagy laza kávét innék.
2/8 anonim válasza:
Szilvalekvár és sok-sok őszibarack.
3/8 anonim válasza:
Puffadásra köménymagos tea!!! Székrekedésre minél töb rostos gyümölcs( barack, szilva,)
4/8 anonim válasza:
Székrekedésre aszalt füge, aszalt szilva, lenmag sok folyadékkal.
5/8 anonim válasza:
Ha az utóbbi pár héten, hónapban kezdődött a dolog, először is orvos, mert emögött nagyon veszélyes dolgok is lehetnek. Ha semmit nem találtak, kövesd a többi jó tanácsot.
6/8 nylonx válasza:
Egyszer régen olyan szélgörcsöm volt mintha hasbaszúrtak volna semmilyen pózban nem bírtam elviselni ,csak izzadtam és kínlódtam.Anyám gyömbért reszelt egy pohár vízbe és az nagyon hatásos volt.
7/8 anonim válasza:
Paleolit táplálkozás! Ezt kell alaposan átböngészni: www.tenyek-tevhitek.hu
8/8 anonim válasza:
Nekem is ez volt. Azért van, mert valami olyasmit eszel, amit a szervezeted nem bír. Én kizártam a tejet és azóta nincs problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!