Szerintetek elég lapos a hasam? Vagy kéne rajta még dolgozni?
laposnak lapos, de az már ízlés kérdése kinek mi jön be.
rajtam most pl van 5 kiló plussz és van mit behoznom sport terén, de -és kérlek ne vedd sértésnek-nem cserélnék veled. ilyen soványan én nem érezném magam nőiesnek. de ez én vagyok. úgy mindenhol nagyon lapos vagy. szerintem önmagában a vékonyság nem elég.
nem tudom hány cm vagy, de a 36 kiló az annyira alacsony, hogy az ember arra gondol netán túlon túl sokat foglalkozol a kinézeteddel?!
egyébként egy kis edzés szerintem elférne rajtad, de egy pár kiló plussz is. jó tudom, így érzed jól magad. :-)
12.
Elhiszem, hogy szerinted a túl vékony már nem nőies, ahogy eddig olvastam, a fiúk is inkább a formás lányokat szeretik, mint a csontsoványakat. Én viszont voltam már túlsúlyos is, akkor olyan 72 kg körül mozogtam. Egyébként 158 centi vagyok, legalábbis 3 éve ennyit mértek, de nem gondolom, hogy azóta nőttem volna. Most 42 kg vagyok, eredetileg nem akartam ennyire lefogyni, csak 47-48-ra, de amikor lejjebb vettem a diétámon és elkezdtem kicsit többet enni, hirtelen lefogytam 42, majd 36 kg-ra. Utána hiába ettem, nem tudtam visszahízni. Pár hónapja 42,3 kg-ot mutat a mérleg minden egyes mérésnél, és én ezzel így most meg vagyok elégedve. Az meg egyáltalán nem zavar, hogy nincs mellem, csak épphogy valami dudor odanőtt, nem is akarom, hogy legyen. 20 éves vagyok, de nem akarok nőies formát, szeretnék olyan maradni, mint egy 12-14 éves. Mindenki azt mondja, hogy ez csak most van így, majd kinövöm, és csak azért akarok olyan lapos pálcika lenni, mert nem tetszik, hogy ebben a korban megváltozik a testalkat. Pedig nem vagyok ezzel egyedül, több nálam idősebb is mondta, hogy ők sem akarnak nőies alakot.
Sportolni szoktam, de az izom nem akar feljönni, ebben gondolom szerepe van annak is, hogy az állati dolgokat nem eszem meg. Tudom, hogy egy kis izom nem ártana, viszont nem szeretnék kockás hasat sem.
Hát sajna ez talán rosszabb mint ha lenne rajta kis zsir es kis izom....kezdj el komolyabban sportolni mert alakod az nincs :(....
Átlag allati :(
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!