Hogy lehet lapos hasam?
Figyelt kérdés
Elég ha minden nap felülésezek kb 50-et,és hetente elmegyek 3x 20 percet futni.?kb 4 kilónak kellene lemennie.164 cm vagyok és 54 kiló.Eléggé szeretik enni.Azon nem lenne jó változtatni:D Amúgy nyárra akarom hogy lapos hasam legyen.2014. febr. 10. 16:30
1/9 anonim válasza:
Szerintem elégnek kell lennie, de a lábemelést ne hagyd ki, mert az az alsó hasizmokra hat, míg a felülés a felsőkre.
26/f
2/9 A kérdező kommentje:
Koszii szepen:) okee akkor azt is fogom csinálni!
2014. febr. 10. 16:46
3/9 anonim válasza:
Pedig sajnos a kettő együtt nem jön össze: vagy finomakat eszel, mikor mit kívánsz, vagy tökéletes alakod lesz. A kettőből csak egyet lehet választani.
4/9 A kérdező kommentje:
Milyen kajákat kellene akkor hanyagolnom?
2014. febr. 11. 10:51
5/9 anonim válasza:
Nem feltétlen muszáj hanyagolnod, csak ne egyél minden nap meg egy nagy tál sültkrumplit meg egy krémest.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem is nagyon eszek sültkrumplit,de sütit se sokat.Inkább túl sok kenyeret,péktermékeket..
2014. febr. 11. 15:44
7/9 anonim válasza:
fuuu nekem volt ilyen alakom :/ csak 55 kgvel...fuuu hát mit mondjak, szeretnék veled cserélni :) én most arra hajtok, hogy olyan legyek mint most te, mért akarod leadni azt a négy kilot? te jo ég.... egy kis pocaknak lennie kell :P
8/9 fGhw39-84th válasza:
"Hogy lehet lapos hasam?"
Ha hasra fekszel, akkor azonnal lapos lesz.
9/9 A kérdező kommentje:
Túl nagy sajnos..:/
2014. febr. 22. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!