Hogy érhetném el, hogy feszes, lapos hasam legyen? (többi lent)
18 kg-t lefogytam, de meg mindig nem vagyok elegedett magammal. minden nap futok 3 km-t. de sehogy nem leszek feszes, nem lesz lapos a hasam. mivel erhetnem el? ha megjon a hideg ido, a szobabiciklizes is jo? mennyit tekerjek, vagy hogyan?
segitsetek kerlek!
15/L
175cm 60kg
Megkérdezhetem mennyi idő alatt adtad le?:)
Mert én a végét kicsit elsiettem, rengeteg ideig hittem, hogy felesleg van a hasamon... Végülis igazam volt, felesleges bőr... Élő példa, hogyan nézz ki vékonyan is hájasnak.:D
Gabonamentes, hozzáadott cukormentes, tej-gluténmentes (tehát a fölösleges, egyértelműen rossz hatású anyagokat mellőző) táplálkozás. Egyél sok zöldsége és húst, némi gyümölcsöt, ezek jók. Eddz amit akarsz, de az önvédelmi edzéseknek, jógának, taichinak, qigongnak és az erősítő edzéseknek van igazán értelmük.
szobabicaj kismiska, naponta sprintelj rajta 10 percet, de az csak megmozgat..
A guggolás, az mehet a szobabicikli helyett, meg a kitörések. És akkor ez csak egy lábedzéshez 2 gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!