Szerintetek elég lapos a hasam? Vagy kéne rajta még dolgozni?
Ez nagyon félelmetes.
Egyrészt nyáron napozhatnál kicsit .
Másrészt nekem nem tetszik. Látszik hogy semmi izom nincs rajtad se a hasadon. És annak ellenére hogy kicsik a körfogataid, nem vagy annyira szálkás. Ennél jobban talan nem is kell annak lenni de izommal sokkal jobbn nézne ki a dolog
2.
Annyira azért nem széles: 84 centi a csípőm, 59 centi a derekam, mellnél pedig 74 centi. Egyébként 20 éves vagyok, még ha nem is nézek ki annyinak.
4. Igen, a barnulást már évek óta próbálom, de én képtelen vagyok rá, akármennyit vagyok a napon, hófehér marad a bőröm. Mindig is ilyen voltam. Izmos viszont nem szeretnék lenni, legalábbis olyan mértékben nem, hogy az látszódjon is.
A melled az hol van???
Kéne hízz egy 5-1O kilót, hogy legyen ott valami, így nagyon deszka vagy...
7.
Egy ici-pici van, de akkora, hogy még a AA-s melltartó is nagy rám, viszont én nem bánom, nem is akarok nagyobbat. A hízás meg kizárva, voltam már 70 felett is, most 42 vagyok, és így érzem magam jónak. Bár tavaly valamiért hirtelen egy hónap alatt lement 6 kiló, és akkor azt a 36-ot már én is nagyon keveselltem. Most beálltam erre a súlyra, hónapok óta deka pontosan ugyanannyit mutat a mérleg. Szóval hízni egy kilót se szeretnék, esetleg formásítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!