Ha lefogyok, a mellem megmarad C-és?
Figyelt kérdés
tehát gondolom lefogyok abból is, csak van rá esély,hogy mondjuk annyira nem?2014. márc. 4. 16:02
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy van rá esély. Nem mindenki fogy mellből jelentős mértékben, ha lefogy. Nagyon változó, hogy ki honnan fogy, mennyit és fogyása mely szakaszán.
2/7 anonim válasza:
Mivel ez egyéni adottság, hogy honnan mennyit fogysz, ezért ezt nem lehet megmondani. Valamenyit egész biztos fogysz mellböl is.
3/7 anonim válasza:
Én először mellből fogyok, pedig amúgy se túl nagy. A nagy mell hátránya, hogy fogyás után még lógni is fog. (Minél gyorsabb és nagyobb a fogyás, annál jobban.)
A mell zsírszövetekből van azt hiszem, ez az oka.
4/7 anonim válasza:
Csak óvatosan a fogyással! Nincs szebb a természetes nagy melleknél:) Nagy kár lenne értük! Ha mondjuk úgy, nem indokolt (komoly túlsúly), akkor szerintem jobb ha nem foglalkozol a fogyókúrával. Egy kis "fölösleg" még jól is áll a legtöbb nőnek:)
24f
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a melledből is fogysz.
6/7 anonim válasza:
Én 90 kilóról fogytam 56-ra és a mellem D kosarad maradt.
7/7 anonim válasza:
Abbol is fog lemenni, de ha nem futsz akkor talan nem lesz nagyon feltuno a valtozas.
Ne drasztikusab fogyozz! Sportolj is es csinalj mellfeszesito gyakorlatokat, masszazst mindennap. (en ezt csinalom, es tok jo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!