Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mekkora adagot egyen egy 160...

Mekkora adagot egyen egy 160 cm és 75 kilós nő hány dkg-ot egy evészetre aki 15 kilótól szeretne megszabadulni?

Figyelt kérdés
Éhezés nélkül lehetséges 3 hónap alatt?

2014. márc. 3. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Káposztából vagy húsból? Miből mekkora adagot?
2014. márc. 3. 14:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Úgy mindenből! hány dekát fajtánként? És mennyit összesen 1 evészetre?
2014. márc. 3. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenből? Szerintem neked mindegy,miből mennyit eszel.
2014. márc. 3. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Kaloriabazis.hu sokat segít. :-)
2014. márc. 3. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha napi 5x eszel tegyük fel, akkor mondjuk 10 dkg csirkemellet 15 dkg párolt répával. Vagy helyette rántottát 2 tojásból, mellé 5 paradicsomot. Vagy 10 dkg sovány túrót édesítővel, és egy naranccsal. Vagy 3 virslit 10 dkg savanyú káposztával. És sok zsírmentes zöldséglevest is ehetsz. De ajánlom neked a kalóriabázis.hu-t ott pontosan figyelheted, mikor mennyit ehetsz még.
2014. márc. 3. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudhatjuk, hogy 1500 vagy 2500 kalória kell az általan eltervezett intenzív fogyáshoz a Te esetedben... Az anyagcseréd, étrended, mozgásmennyiséged s egyéb tényezők is számítanak, valamint azt sem tudjuk, hányszor eszel egy nap.

Reálisnak tűnik éhezés nélkül fogynod ennyit, bár 3 hónap alatt nem tuti, hogy menni fog. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Szerintem annyit egyél, amennyivel jóllaksz, én azt csináltam, s a fél súlyfeleslegem le is ment, csak éppen lassan, de nekem NAGYON laza volt a táplálkozásom s elégedett voltam vele így is.

De ha még lenne egy kalóriamennyiség, akkor se tudnánk megmondani minden esetet, annyifélét ehet az ember... Azt sem tudjuk, milyen típusú étrendet választasz. Az inzulinválasz is számít, bár én ehhez kicsi vagyok. Úgyhogy többnyire jó, ha nem szaladsz el a szénhidráttal, bár azok sem egyformák s a legtöbb ember eleve szénhidrátdúsan fogy, mert más étrendet nem tud elképzelni, ez a mai világunkban a kánon. Bonyolult dolgok ezek.

2014. márc. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!