Beácska89 kérdése:
Hogy tudnék mihamarabb megszabadulni 6kg-tól?
Figyelt kérdés
Szeretném a segítségeteket kérni! 163/61/24 lány vagyok. Az utóbbi pár hónapban felszedtem 6kg.. Sok emberen ez nem látszana meg, de mivel alacsony vagyok rajtam igen! Mindig is 55kg voltam. Zavar a csipőmön a hájacska, a hátamon is van picike. Szeretnék tőle mihamarabb megszabadulni. Járok boxolni, heti 1-2 alkalom 2 óra. Munka mellett ennyi időm van rá, de itthon is szoktam edzeni. Az időben való táplálkozásra mem nagyon tudokfigyelni, mert forgalmas helyen dolgozom. Kérlek segítsetek, hogy sikerülne ezt leadnom. Köszönöm.2014. febr. 10. 14:06
2/3 anonim válasza:
Ha gondolod segíthetek neked egy edzés tervel és étrenddel. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Megköszönném. :)
2014. febr. 12. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!