5-7 kg szeretnék megszabadulni.43 éves 165 cm magas és 67 kg. ötletek, javaslatok? Minden érdekel.
Figyelt kérdés
minden érdekel. mit egyek mit, ne egyek, mit mozogjak,hogy hatékony legyek.nem szem sokat,se zsírosat,nem nasizom agyon magam.mégis feljött ez az 5 kg plussz.segítenétek ötletekkel?2014. jan. 12. 20:18
1/5 anonim válasza:
Én egy hete láttam ezt a linket.. holnaptól el is kezdem, sokan írták hogy bevált nekik, remélem nekem is be fog. Nem is dumálok többet, mindent leírnak benne. Sok sikert hozzá:) [link]
2/5 anonim válasza:
A link hülyeség! Olyan hogy xy diéta, nem létezik. Kiegyensúlyozottan kell étkezni, sok zöldség, több fehérje mint szénhidrát. Rendszeres súlyzós és kardio edzés. Ennyi
3/5 anonim válasza:
Szia! 43 évesen (is) az a lényeg,hogy jól érezd magadat! Heti 2 zumba óra,6 után nem evés prímán karbantart és még az a pár kilócska is lemegy rólad!
Üdv,egy 43 éves sorstárs :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget.sajna a zumba óra nem jön össze egyedül vagyok délután a gyerkőccel,legkisebb még kicsi.én jol is érzem igy magam meg nem is,sosem voltam 67 kg.és nem tetszik amikor a tükörbe nézek nem akarok bomba nő lenne csak itt meg ott azért nem legyen felesleg.az esti 6 után evés régen bevélt most valahogy nem tudom betartani.
2014. jan. 14. 20:35
5/5 anonim válasza:
Megértem. :) Az a baj,hogy sajnos semmilyen csodaszer nincsen ami eltüntetné amit nem szeretünk magunkon.De a hiúság nagy hajtóerő,csodákra vagyunk képesek miatta! :) Pont abban a korban vagyunk amikor még az ember viszonylag könnyen lead pár kilót.Csak figyelni kell,hogy ne lopakodjon ránk több,mert attól már nem szabadulunk.... ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!