13 éves lány vagyok,162 cm magas és 57 kg. Szeretnék szeptemberig (iskolakezdésre) megszabadulni 2-3 kg-tol. Hogy csináljam? . Nemtudom jo-e lenne így az edzéstervem. :
mi a sok ebben heti 4*20-25 perc futás
heti 3-4* 1 óra torna
heti 3-4* 40 perc bringa
napi 300 hasizomgyakorlat
egy 13 évesnek, ha nem egy hájas, edzetlen kismalac ezt simán kéne tudnia....csináld csak nyugodtan ;) hajrá, de szeptemberben se hagyd abba
16:07 mi nem sok e nekem?
Tudom hogy kovér vagyok épp ezért szeretnék lefogyni és tartani a súlyomat..és koxia válaszokat
A fogyás és a helyesírás? Hát ezen a fórumon nagy divat az embereket leszólni a helyesírás miatt, miközben semmi értelmeset nem szólnak a témához.
Érdemes lenne gyökeresen megváltoztatni az étkezésedet, nem tudom milyen lehet, de mindenképpen egészséges étkezésre állj át. Tapasztalatom szerint egészséges táplálkozás mellett bármilyen mozgás megfelel, és jó alakod lesz.
Én reggelizek bőségesen ekkor valami zsemlefélét is vagy műzlit, rendes ételt ebédelek (neeem Meki, meg Burgerbigyó hanem hús zöldséggel, valami leves, vagy főzelék, tehát normál, emberi kaják) és a vacsorám már csak egy kis gyümölcs vagy joghurt vagy egy pohár tej.
Vezetem a háztartást napi 8 km-t gyalogolok minimum (munkába menet) és ezen kívül is van elintézni valóm. Nekem -10kg-ot jelentett anno hogy busz helyett gyalogolni kezdtem.
Aerobic-ra járok, hogy formásodjak, nagyon bejön, jó a társaság, jók a zenék, élvezem.
Most már meg vagyok elégedve magammal. :) Egy év alatt rendbe jöttem és nem hajtottam túl magam, nem éhezem, nincs jo-jo meg túledzett test és hullafáradtság. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!