Milyen fajta testmozgással tudok leghatékonyabban 1-2 kilótól megszabadulni a hasamról?
Az utóbbi időben észrevettem, hogy felszedtem a hasamra 1-2-3 kilót. Ez még nem vészes, főleg hogy teljesen optimális volt eddig is a testsúlyom, de nem szeretnék ellustulni, elhanyagolni magamat aztán arra "ébredni", hogy 20 kilót szedtem már fel..
Viszont nem tudom milyen testmozgás a legjobb hasra? Felülések? És még?
Köszönöm a válaszokat!
25N
a felülés a has izomzatának a fejlesztésére való,de a gyakorlat kalória igénye kb semmi.
szóval ha nem lenne az elég,hogy nincsen helyi zsírégetés a célodhoz a leggyengébb gyakorlatot is választottad.
a másik dolog a testsúlyod optimális azt írod.
ilyen nincsen,ideális testzsír százalék ami létezik.
a hízásod a többlet kalória bevitel miatt alakult ki,vagyis több a bevitt szénhidrát,mint amennyire a testednek szüksége van,ez jelentkezik felesleg formájában.
a te fajtád nem fog sose rendszeresen edzeni,úgyhogy egyél kevesebb szénhidrátot.
az csak egy beszúrt teszt volt.
most tanulok bizonyos kommunikációs technikákat,pl a válasz kikényszerítését passzívokkal szemben és azért szúrtam be,kíváncsi voltam mit fogsz reagálni,fogsz-e egyáltalán:)
és valóban,a szidás/sértés hatásosabb,mint a kedvesség,mert megérinti az önérzetet,az első körökben.
szóval legalább annyit segítettél nekem,mint én neked.
szóval akkor csökkentsd a szénhidrát bevitelt,de a legjobb ha zöldségekre cseréled a kenyeret,krumplit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!