8kg-t fogytam és megvan nyúlva a bőröm egy kicsit! Mit csináljak hogy visszahúzzam?
Figyelt kérdés
13éves vagyok!azt mondják nem vagyok kövér hanem pont jó..de én nem így érzem!szerintem akkor lenne jó ha az a pár centi bőr vissza menne!164cm és 57kg vagyok!szeretnék még fogyni egy 3-4 kgt de nem sikerül soha..lehet azért mert már nincs honnan és erős a csontozatom?(de úgy hogy ne nyúljon meg a bőröm!)de mit csináljak hogy visszamenjen az ami most lóg?hideg-meleg zuhanyt szoktam,bőrveszesítő krémet,járok kézilabdázni és konditerembe is!2014. márc. 2. 15:49
1/4 anonim válasza:
Egyèl egészségesen, sok zöldség, tk dolgok, kerüld a cukros, fehér Lisztes dolgokat, egyél gyümölcsöt, olajos magokat, meg persze sok hùst, halat, tojást,és folytasd az edzést. Majd hozzá nősz a bőrödhöz, fiatal vagy még.
2/4 anonim válasza:
Szia.
Hogyan tudtál ennyit fogyni?
Leírnád miket csináltál? (sport,étkezés)
Nagyon szeretnék kb. 4-5 kg-ot fogyni.
15L
3/4 A kérdező kommentje:
Szia!Igen!Először koplalással alig ettem valamit,útána meg csak halat és salátát...gyümölcsöket és persze semmi:chips,cukor,csoki,süti..És köszönöm a választ!:)
2014. márc. 11. 17:33
4/4 A kérdező kommentje:
Meg persze kézilabda és kondi!
2014. márc. 11. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!