Naponta 1 NAGY csomag napraforgó mag miatt nem fogytam?
Hiába figyeltem az étkezésre, sportoltam nem indult be nálam a fogyás!
Passzióból beírtam a kalóriabázis.hu-ra és ki adta hogy 1000kcal
Meglepődtem! Létezne????
Szerintem kevesebb mint 1000kcal van benne,de már velem is volt olyan,hogy megette egy nagyobb csomaggal,máskor figyelni szoktam az étkezésemre,tornázok,viszont azt vettem észre,hogy másnap többet mutatott a mérleg.
Meglepő,hogy az ilyenek is mennyire hízlalnak:/
Többet mutat a mérleg, vagy kövérebb vagy? Ne a kilókkal küzdjetek, hanem az alakért! Rajtam havi szinten jön-megy 2-3 kg attól függetlenül hogy mit ettem és nem is látszik.
Kérdező! Hogy bírsz megenni annyit? Naponta? Mióta tart az étrendváltás meg a sport? Mert ez nem egyik napról a másikra megy, a testednek hozzá kell szoknia a változáshoz, lehet hogy hónapok múltán látsz változást. Szotyi helyett meg kevésbé olajos magvakat ajánlanék és semmiképpen nem sózottat.
Szénhidrátszegényen ettél mellette?
Tejet ettél?
Glutént ettél?
Egyáltalán nem biztos, hogy a napraforgóval függ össze, hogy nem fogytál. Illetve azt em írtad, hogy mennyi idő alatt nem fogytál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!