Nagyon egészségtelen? Akkor ettem amikor jól este talán azért fogytam tőle. De, lehetséges? Kevés/Sok/Normális mennyiség?
(Ez egy hétvégi napon volt és úgy fogytam, hogy a mozgásom annyi volt, hogy sétáltam este)
Tízórai: (10-ig aludtam úgyhogy ez tízórainak számít) Negyed doboz nutella, amit apránként ettem mert közben olvastam. (10től-12ig)
Ebéd: 2-kor ettem egy Jogobella joghurtot. Fahéjas-Almás ízben. Nyam-nyam
Vacsi: 6:30kor ettem. Igazából rendes kaját szoktam enni de most M&M-re jutott a választás.
Igen, eléggé.
Tápértékben szegény, végül is csupa-csupa szénhidrát (leszámítva a joghurtot, abban talán volt némi fehérje). Ugyanannyira mennyiségre kevés.
Komolyan fogalmad sincs az egészséges táplálkozásról. SEMMI.
Normális testműködéshez, és szinten tartáshoz 1,2 gramm fehérjét kell egyél testsúly kilógrammonként (50 kiló vagy: 1,2*50= 60 gramm fehérje. Ez csirkemellben 250-300 gramm <nyers>. Ennyit naponta meg kéne egyél ahhoz hogy tartsd az alakod.
A kényszeres fogyókúra meg baromság. Mozogni kell, nőknek is ajánlott a súlyzós edzés (kis súlyokkal, nagyobb ismétlésszámmal), remek alakformáló.
És biztos lehetsz hogy a pasik is jobban szeretnek egy izmos feneket, és nem egy soványat.
Ezt mindenképp olvasd el, testépítő írta az alap tudnivalókról az alakformálásról, és étkezésről:
Ez a minimum amit tudni kell az egészséges táplálkozásról, és mozgásról.
Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!