Miért nem látszik, hogy fogytam?
Figyelt kérdés
14/L vagyok 161 cm 3 hét alatt lefogytam 71kg-ról 67kg-ra tehát 4kg-ot fogytam és mégsem látszik ebből semmi. ez miért van? (még 10kg-ot szeretnék fogyni)2014. márc. 2. 12:28
1/3 anonim válasza:
Mert nem kg-ban kell nézni a fogyást, ez csak egy kontroll, sok tényezőtől függ a testsúly: sejtek víztartalma, vizelet, széklet és még sorolhatnám, hogy mik befolyásolják a testsúly pillanatnyi állását. Leginkább a zsírszázalék mérésen tudod nézni, hogy mennyit fogytál.
2/3 anonim válasza:
Mert elég sok felesleg van rajtad, nagyobb sùlybòl nehezebb észrevenni. De folytasd csak, a következô 4 egészen biztos làtszani fog. :)
3/3 anonim válasza:
hm... én egyszer lefogytam kis tinikoromban, 15 évesen 175 centimhez 100 kilóról 70 kilóra.
82 kiló voltam amikor vége lett a sulinak. Addig senki nem vett észre semmit az ég világon.
A nyári szünet után visszamentem, 75 kilóval. Mindenki el volt ájulva:D kicsit nevetségesnek tűnt hogy 7 kilót észrevettek, az előző 18at meg nem....
Szóval ez ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!