Nem látszik, hogy fogytam. Rosszul csinálok valamit?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok, kezdetben 57 kiló voltam, és egy olyan mésfél két hónap elteltével most 52 vagyok nagyjából. Egészségesen ettem, sportoltam, egyáltalán nem volt drasztikus. Az elején úgy voltam vele, hogy 45 kiló szeretnék lenni, de igazából nem fontos hogy hány kiló vagyok, csak hogy hogy nézek ki. de eléggé félek, mert 5 kiló fogyás után még nem látszik semmi.2013. máj. 12. 10:27
1/6 poiu válasza:
Szemüveg. 57-ből 5 kiló látszik, ha nem látod, komoly bajban vagy.
2/6 anonim válasza:
Én is 160 cm vagyok, és én is 57 kilóval kezdtem:D de én sem láttam semmit 50 kilósan, kb 46-nál kezdtem..de higgy a környezetednek, majd biztosan dícsérni fognak..:)
3/6 anonim válasza:
te csak saját magadon nem látod pedig biztos látszik. mérd magad centivel! de a 45 kevés nagyon, 52-vel is biztos jól nézel ki!
5/6 anonim válasza:
Vannak jobb és rosszabb napok, ez tény. Menj el vásárolni, vegyél egy csini rucit, akkor majd látni fogod a változást.
6/6 anonim válasza:
Szerintem csak magadon nem veszed észre!:)
a fogyókúra azért nem jó mert összeszűkül a gyomrod és amikor végeztél a fogyóval,és visszatérsz a normális adagokhoz seperc alatt visszahízod!
Biztos látszik a fogyásod :D Ez nem olyan sok hogy annyira meglátszódjon
Kitartás!!!:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!