Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyúkúrát ajánlatok...

Milyen fogyúkúrát ajánlatok egy 14 éves lánynak? 10 kilóval több vagyok, mint szeretnék

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Kerüld a divatos baromságot.

Egyél napi 3-szor. Viszont ne egyél csokit, chipset, sütit, és cikros , zsíros ételeket. Ha nagyon édesazáju vagy, akkor havonta egy szelet süti nem vész.

Csak cukormentes teát és szénsavmentes ásványvizet igyál. Utóbbit én nem szeretem ezért úgy iszom, hogy teszek bele pici citromlevet.

Ha húst eszel, az csirke legyen bőr nélkül. Főleg csirkemell, az a legjobb. Mellé semmi tészta, se krumpli, helyette főtt sárgarépa. Rizset se nagyon. Ehetsz a húsi mellé savanyúságot vagy gyümit is.

Pl: csirkemmell+ barack= isteni.

Ne egyél kenyeret!

Egyél nagyon sok főzeléket, borsó, tök...stb. Párolt zöldségek, natúr joghurtok, túró, sajt, kefír.

Melette esténként menj ki futni. Legalább 30 percre, nem kell rohanni, lassan kocogva.

Tudom, hogy piszok nehéz minderről lemondani, ha szereted, nekem is az volt, de így olyan leszettem, mint amire vágytam.

Fejben kell eldönteni, hogy fincsi ízek, vagy szexi alak?? Ez forogjon a szemed előtt 1-1 csoki megevése előtt is.

Még valami:

Ha nagyon akarok nassolni, és már nagyon rossz, nyers répát rágcsálok, vagy karalábét. Elmúlik, mert az egy kényszerérzet.

Sok sikert!

Írj, ha segíthetek valamiben, vagy kérdésed van.

2009. dec. 12. 13:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2009. dec. 12. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
az elsőhöz annyit fűznék hozzá, hogy mivel fejlődő szervezet vagy és a tanuláshoz is azért elég sok energia kell, nem kell teljesen lemondanii a kenyerekről, tésztákról. teljeskiörlésű kenyérből megeszel naponta 1-2 szeletet pl. szendvicsként, attól még a diétád hatásos lesz.
2009. dec. 12. 14:10
 4/9 anonim válasza:
100%

szerintem is fiatal vagy ahhoz hogy ilyen drasztikusan kelljen megoldani a dolgot!

sportolj sokat!

ha meg engedheted magadnak akkor járj több közös tornára(fittness, aerobik, spinning) ha többen vagytok akkor könnyebben és vidámabban megy a "munka"!

ha nem akkor fülre az mp3at és irány a kocogás!öltözz be jó melegen hagy égjen a "zsír"! ;)

2009. dec. 12. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

14 évesem még ne nagyon fogyókúrázz, mi lesz 24 évesen?

Olvass utána a szétválasztó étkezésnek,nem tilt semmit, mégis karbantart,egyenletesen, de nem gyorsan lehet vele súlyt leadni,minden van benne, ami a szervezetnek kell.Ennek az étrendnek a drasztikusabb, fogyókúrás változata a 90 napos diéta.

2009. dec. 12. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Én jóval több vagyok, mint 14. Nemrég sikerült leadnom 10kg-t. Mindig zavart ez a felesleg. A következőt tettem és azóta is teszem mindennap: naponta 2x15 percet gyalogoltam, naponta 1x gyalog mentem le és fel a 9. emeletre, kb. 10percet tornázom, has és comb erősítő, nyújtó gyakorlatok, kitörés, fekvőtámasz, stb. Nem viszem túlzásba. Ha kimarad egy nap, nem baj. Reggel 10-ig általában nem eszem(Persze ha dolgozom, akkor keveset). Rendes ebéd, könnyű uzsonna, vacsora és du.6 után nem eszem. Három hónap alatt ment le 9kg. Persze igyekszem kevesebbet enni, mint az előtt, de semmit nem tagadok meg magamtól amit szeretek.
2009. dec. 19. 09:22
 7/9 anonim ***** válasza:
..még annyit, hogy 90napos diéta is használt, de utána nem tudtam megtartani a súlyom.
2009. dec. 19. 09:24
 8/9 anonim válasza:
Én is hasonló gondokkal küzdök és korban is egyidősek vagyunk = ). Én pl. azt csinálom, hogy reggeli müzli, vagy vajas pászka (csupán 6 kalória...) Aztán valami uzsi suliban pl. alma vagy csak víz (nagyon jól elveszi az éhségérzetet) aztán ebéd és 6 kor vacsora aztán semmi több. Mindennapi torna nem sok mondjuk, de 2x30 felülés és hasprés meg van leg magic-ünk és azzal 2x1 perc és ugrálókötéllel 2x100 ugrás. Nem baj ha kimarad 1-2 nap de ne több. Még csak egy hete csinálom de stabil 1,5 kiló lement, ami nem sok de idővel az lesz= ) remélem. És tényleg fejben dől el az egész...
2009. dec. 19. 15:45
 9/9 anonim válasza:

- Át kell gyalogolni egy nagyvárost gyors tempóban hetente egyszer.

vagy

- Gyors gyaloglás egy óra hosszáig naponta egyszer

vagy

- Minden nap hasizom erősítés öt percen keresztül

(20 másodperc felülés amilyen gyorsan csak lehet 10 másodperc szünet, amennyi kitelik az öt percből minél többet)

2009. dec. 20. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!