Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nézik ki a dagadt...

Miért nézik ki a dagadt embert (engem) a konditeremből?

Figyelt kérdés
Konkrétan a terem egyik tulajdonosáról van szó, úgy kezel, mintha én semmire sem lennék képes, a tükörben is látom, hogy lenézően figyel, és rosszul érzem ilyenkor magam, mert olyan, mintha azt várná, mikor rontok el valamit. Igaz, hogy 15 kg felesleg van rajtam, és hurkás vagyok, de az erőnlétem jó, így simán lefutok fél órát.
2014. febr. 28. 21:07
1 2
 11/17 anonim válasza:
Szerintem csak bebeszéled magadnak,"jaj már megint néz biztos bénának tart stb",ne hallgass ezekre a gondolatokra,elvégre azért jársz le,hogy törödj a testeddel,és ez nagy dolog,tessék csakis pozitivan előre,büszkének lenni magadra az ilyen gondolatokat meg hesegesd el. :)
2014. márc. 1. 01:59
 12/17 anonim ***** válasza:
4%

valószínűleg az edzéstechnika miatt.

mert a hozzá nem értő fogyni vágyók a kardió gépektől várják a csodát,mikor a súlyzós edzés 3x annyi kalóriát égethet.

ezért nem ritka,hogy valóban,aki ért a test "formázásához" az vagy megmosolyogja,vagy lenézi az olyat aki bejön a terembe és beköltözik a kardió szekcióba a súlyzókhoz meg hozzá sem ér,mert butaság amit csinál és egyértelmű bizonyítékát adja a hozzá nem értésének,de tanácsot meg nem kér,vagyis makacs hülye.

ezért a helyes sorrend a súlyzós edzés és a végén az aerob.

2014. márc. 1. 02:41
 13/17 A kérdező kommentje:

57-es, rosszabb vagy, mint Jehova tanúi, ahogy itt próbálsz térítgetni. Különben is, ki mondta, hogy épp kardióztam? És az elején kaptunk tanácsot, és azt mondták, kardióval kezdjünk, majd jöhet az erősítés és a nyújtás. Persze most majd őket fogod lehülyézni, ez esetben ne is szólj hozzá, mert nem érdekel a véleményed...

Nem fogok megfutamodni, ennyi kellemetlenséget még eltűrök.

2014. márc. 1. 08:58
 14/17 anonim ***** válasza:
12-es, honnan tudod,hogy ki miért edz? Nem mindenki jár fogyás miatt,pl. én sem. S ha épp maratoni futásra készül épp? Ahhoz kitartás kell, cseszheti a súlyzókat. De más is lehet a célja, nempl.hajlékonyság is, nemcsak fogyás,meg minél több súly felemelése lehet a cél.
2014. márc. 1. 13:07
 15/17 anonim ***** válasza:
mert ez a fogyi kategória azért,a példáid sem relevánsak,tisztulj ki inkább!
2014. márc. 1. 15:32
 16/17 anonim ***** válasza:
inkább te tisztulj, a nulla százalékoddal roppant népszerű vagy...
2014. márc. 1. 21:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Engem is kinéztek régebben. Hiába mondtam magamban hogy leszarom, akkor is rosszul éreztem magam egy idő után....egy csaj be is szólt nekem hogy egy ilyen bálna minek jár konditerembe.....mondtam neki hogy ilyet is csak az kérdezhet akinek agyra kéne gyúrni, hogy legyen....és akkor nem kérdezne hülyeségeket...:P

De nem mentem többet. A nappaliban csináltam 'edzőtermet' pár géppel, amik kint porosodtak a garázsban:D (leg magic, lépcsőzőgép, evezőpad, hasizompad, 1kgs kis nőcis súlyzók) sokkal jobban érzem magam így egyedül, mint a sok mocsadék között akik lenéztek....egyedül az evezőpadot szoktam falhoz állítani ha végeztem...a többi elfér a szoba sarkaiban, és csak előrébb kell húzni amit épp használok.:)

Mondjuk csak 2 hete döntöttem el végleg hogy le akarok fogyni. (2,5 kg ment le eddig)

2014. márc. 2. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!