Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nézik ki a dagadt...

Miért nézik ki a dagadt embert (engem) a konditeremből?

Figyelt kérdés
Konkrétan a terem egyik tulajdonosáról van szó, úgy kezel, mintha én semmire sem lennék képes, a tükörben is látom, hogy lenézően figyel, és rosszul érzem ilyenkor magam, mert olyan, mintha azt várná, mikor rontok el valamit. Igaz, hogy 15 kg felesleg van rajtam, és hurkás vagyok, de az erőnlétem jó, így simán lefutok fél órát.
2014. febr. 28. 21:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
15 kilóval nem vagy dagadt, de mit törődsz másokkal? Bizonyítsd be neki, hogy igenis képes vagy dolgokra :D Bár én az ilyeneket masszívan ignorálnám, ha tulajdonos, ha nem. De lehet, hogy más miatt néz lenézően, ki tudja? Nem fontos.
2014. febr. 28. 21:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
*15 kiló plusszal
2014. febr. 28. 21:12
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Fiú vagy vagy lány?
2014. febr. 28. 21:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Sz@.r helyre jársz.
2014. febr. 28. 21:18
 5/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Az a szerencse, hogy nem minden nap van ott, és akkor is később jön, amikor már csak fél órát vagyok ott.
2014. febr. 28. 21:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez fura, mert ha ő az egyik tulaj, akkor pont az az érdeke, hogy minél többen járjanak oda és szeressenek oda járni, ne menjenek el máshova.

Biztosan téged figyel? Illetve ha figyel, nemcsak azért, hogy segítsen, ha valamit nem jól csinálsz?

Én is járok konditerembe és mindenki nagyon barátságos mindenkivel, pedig mindenféle ember jár oda, kigyúrt, sportoló, fogyni vágyó, hízni vágyó, stb. Mindenki nagyon segítőkész a kezdőkkel is.

2014. febr. 28. 21:56
 7/17 anonim ***** válasza:
nem csak bemeséld magadnak? de ha mégis téged kezel így, lehet, hogy nem azért, mert súlyfelesleged van, hanem valamiért nem vagy neki szimpatikus. vagy csak szimplán bemeséled magadnak.
2014. febr. 28. 22:19
 8/17 A kérdező kommentje:
Tuti. De mindegy, nem idegesítem magam. Amúgy kevesen járnak a terembe, így biztos, hogy engem néz.
2014. febr. 28. 22:21
 9/17 anonim ***** válasza:

Mióta jársz oda, mennyire mozogsz otthonosan a helyen?

Én is arra tippelek, hogy bebeszéled magadnak.

Egyszer én is voltam egy konditeremben, ami mellett aerobic terem is volt. Ott én is úgy éreztem lenézően figyelnek, recepciós és mások is. Hát igazából az volt, nem nagyon voltam előtte ilyen helyeken... Gondolom nemcsak éreztem, hanem mások is észrevették a határozatlanságomat. :) Meg még az is ciki volt, hogy nem voltak divatos ruháim a testedzéshez, hanem csak bő póló, rövidgatya... :)

Ja és pedig nekem nincs súlyfeleslegem, inkább aránytalan vagyok, mondjuk úgy, szóval nem a testalkat miatt jöttek a figyelő tekintetek. :)

2014. febr. 28. 23:54
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha nem kényelmetlen szerintem menj máshova, már csak azért is mert nem azért fizetsz, hogy te érezd magad kényelmetlenül.
2014. febr. 28. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!