Miért nézik ki a dagadt embert (engem) a konditeremből?
Ez fura, mert ha ő az egyik tulaj, akkor pont az az érdeke, hogy minél többen járjanak oda és szeressenek oda járni, ne menjenek el máshova.
Biztosan téged figyel? Illetve ha figyel, nemcsak azért, hogy segítsen, ha valamit nem jól csinálsz?
Én is járok konditerembe és mindenki nagyon barátságos mindenkivel, pedig mindenféle ember jár oda, kigyúrt, sportoló, fogyni vágyó, hízni vágyó, stb. Mindenki nagyon segítőkész a kezdőkkel is.
Mióta jársz oda, mennyire mozogsz otthonosan a helyen?
Én is arra tippelek, hogy bebeszéled magadnak.
Egyszer én is voltam egy konditeremben, ami mellett aerobic terem is volt. Ott én is úgy éreztem lenézően figyelnek, recepciós és mások is. Hát igazából az volt, nem nagyon voltam előtte ilyen helyeken... Gondolom nemcsak éreztem, hanem mások is észrevették a határozatlanságomat. :) Meg még az is ciki volt, hogy nem voltak divatos ruháim a testedzéshez, hanem csak bő póló, rövidgatya... :)
Ja és pedig nekem nincs súlyfeleslegem, inkább aránytalan vagyok, mondjuk úgy, szóval nem a testalkat miatt jöttek a figyelő tekintetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!