Mi a francért nem fogyok?
Igen, az utolsó 5 kiló mindig nehéz, mert általában a nők már elérik az egészséges testtömegüket amikor még 5 kilót fogyni akarnak.
Továbbá mit csinálsz rosszul?
Gyerekek esznek 1300 kcal-t, de még ők is többet. A kevés-evés nem olyan vidám dolog mint aminek először tűnhet!
#1 Igen, én is gondoltam hogy el kéne már kezdenem erősíteni, csak úgy voltam vele, hogy amíg nem fogyok le, minek erősítsek, úgyse látszik. De megfogadom a tanácsod, fogok erősíteni.
#2 Hát igazából 15 éves vagyok, de mindig figyelek arra, hogy amikor éhes vagyok akkor egyek, nem szoktam éhezni meg koplalni.
Köszi mindkettőtök válaszát!
Azt tudom mondani, hogy egy tinédzser anyagcseréje még gyorsan pörög, fejlődésben is vagytok ezért ennetek kell bőséggel.
Nem csak a kalóriabevitel miatt. Hanem tápanyagbevitel miatt. Vitaminokra, ásványi anyagokra is szükséged van, ezekből nehéz eleget bevinni, főleg 1300 kcal korlát mellett.
Ezért célszerű sokat enni, főleg fiatal korban!
1. vagy kevés a kalória
2 vagy már elérted a normál súlyod és az az 5 kilót csak a mai piszkafa divat miatt akarod lefogyni...így nehezebb.
hirtelen nincs több ötletem. magasságod, súlyod?
Tegyük fel tudnál még fogyni.
Bezavarhatnak:
- tejtermékek
- keményítő/cukor
- glutén
A sok fehérjével nincs is baj, de a tej és tejtermékek azok a fehérjeforrások amik ugyan azt a hizlaló hatást, azaz inzulinszint emelkedést okozzák mint a cukor.
Hogy miért, az bizonyára jó kérdés, lényeg hogy okozzák és ez nem annyira jó.
Rengeteg embernél indul meg/folytatódik a fogyás azután, hogy leteszik egy időre a tejtermékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!