Azért nem fogyok mert semmit sem sportolok?
Mikor terhes lettem abbahagytam a sportot és terhesség alatt feljött 18kg..Mióta megszültem szintúgy semmit nem sportolok csak a házimunka..Ez kb. fél év..
Volt, hogy 1300kcal körül ettem, volt, hogy 2500kcal-t.
De se le se fel semmi..
Viszont körülbelül két hete minden nap nagyon sokat sétálok 2-3,5km között és fogytam 2kg-ot.
Vajon azért nem indul meg a fogyás rendes étkezés mellett mert nem sportolok?
Azért nem indul meg a fogyás, mert a rendes étkezés elhízáshoz vezet és koránt sem "rendes", csak divatos, elterjedt stb.
Hogy nem sportolsz csak a tested edzetlenségét okozza.
Az kevés (infó).
Így még ehetsz glutént ami pajzsmirigy alulműködést okoz.
Ehetsz joghurtot: hiperinzulémia
Ehetsz müzlit, keményítőt: hiperinzulémia.
Ezek a gondolkodás nélkül is eszembe jutó, teljesen alapvető hibák a 'rendes' étkezésben.
Az 1300 kilokalória egy felnőtt embernek olyan kevés, hogy önmagában képes az anyagcserében zavart okozni, és igen ez sem tesz éppen jót.
Fiatal korban bármiből bármennyit ehet az ember (mondjuk nem igaz mert igazából vannak rákos, cukorbeteg, elhízott gyerekek is, de mondjuk nem olyan sok) viszont a hormonrendszered és a tested csak gyengül.
Tehát idővel mindenkinek meg kell tanulnia normálisan ennie.. hiszen enni kell, a nem normális evéstől meg megbetegszünk, elhízunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!