Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azért nem fogyok mert semmit...

Azért nem fogyok mert semmit sem sportolok?

Figyelt kérdés

Mikor terhes lettem abbahagytam a sportot és terhesség alatt feljött 18kg..Mióta megszültem szintúgy semmit nem sportolok csak a házimunka..Ez kb. fél év..

Volt, hogy 1300kcal körül ettem, volt, hogy 2500kcal-t.

De se le se fel semmi..

Viszont körülbelül két hete minden nap nagyon sokat sétálok 2-3,5km között és fogytam 2kg-ot.

Vajon azért nem indul meg a fogyás rendes étkezés mellett mert nem sportolok?

2014. febr. 16. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

Azért nem indul meg a fogyás, mert a rendes étkezés elhízáshoz vezet és koránt sem "rendes", csak divatos, elterjedt stb.

Hogy nem sportolsz csak a tested edzetlenségét okozza.

2014. febr. 16. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendes étkezés alatt azt értem, hogy kb.1300kcal eszek. semmi cukrosat és kevés zsírosat.
2014. febr. 16. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Az kevés (infó).

Így még ehetsz glutént ami pajzsmirigy alulműködést okoz.

Ehetsz joghurtot: hiperinzulémia

Ehetsz müzlit, keményítőt: hiperinzulémia.

Ezek a gondolkodás nélkül is eszembe jutó, teljesen alapvető hibák a 'rendes' étkezésben.

Az 1300 kilokalória egy felnőtt embernek olyan kevés, hogy önmagában képes az anyagcserében zavart okozni, és igen ez sem tesz éppen jót.

2014. febr. 16. 17:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Mostmár akkor értem. :) Csak azért gondoltam, hogy a sport miatt nem fogyok mert terhesség előtt bármiből bármennyit ettem nem híztam persze mellette sportoltam.
2014. febr. 16. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

Fiatal korban bármiből bármennyit ehet az ember (mondjuk nem igaz mert igazából vannak rákos, cukorbeteg, elhízott gyerekek is, de mondjuk nem olyan sok) viszont a hormonrendszered és a tested csak gyengül.

Tehát idővel mindenkinek meg kell tanulnia normálisan ennie.. hiszen enni kell, a nem normális evéstől meg megbetegszünk, elhízunk.

2014. febr. 16. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!