Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikeresen fogyok, de aggódom...

Sikeresen fogyok, de aggódom a súlyom miatt. Kell tennem valamit?

Figyelt kérdés

163 centiméter vagyok, 18 éves lány és 6 hete diétázom, idáig 3 kg-t fogytam, centiben is láthatóan. A centikből még szeretnék fogyni, ha a szervezetem tartja ezt, akkor a súlytartásig még 1-2 hónapom van hátra, ami nem is baj. Csak aggódom, hogy most 54 kg vagyok (nem reggel mérve), és nem szeretnék 48-51 kg lenni, mert lehet,hogy kevés lenne a menstruációhoz. Szerencsére naponta van székletem(kisebb-nagyobb), és februárban is megjött, csak nem tudom, hogy jó-e így ez. A diétám: 60 g fehérje, 150 g ch, 40 g zsír.

Hetente kábé 0,5-0,75 kg-t fogyok változatos, mindent (kivéve liszt-cukor) fogyasztó étrenddel. Edzeni nem nagyon szoktam, inkább 5-20 percig csinálok néhány gyakorlatot heti 2-3x, meg egy hét alatt 20-60 percet futok, meg van 2 tesi órám. Nyújtani meg 1-2 naponta 20-60 percet. Ha elkezdek súlyzós edzéseket csinálni (biztos ezt írjátok majd :D), akkor nem fogok izmot építeni, mert kalóriadeficitben vagyok, vagy mégis? S a súlyom akkor emelkedne? (az izom többet nyom, mint a zsír alapon)

Ilyen mindenféle húscentrikus étrendet nem szeretnék folytatni, mert ahhoz a ch-t kellene csökkentenem, ami nem túl jó, mert régebben már kipróbáltam, és puffadtam, menzesz elmaradt, stb. (paleo) A testépítős rizses meg nem nekem való, sokkal jobban szeretek sütni magamnak mindennapra tk. lisztből, stb., mert a sulimban minden fogyózót megszólnak, és így fel sem tűnik nekik a csalafintaság, sőt! (:

Hát, szóval dióhéjban "csak" ennyi :D

2014. febr. 23. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Én ugyanilyen magassághoz voltam 47 kiló és semmi bajom nem volt. Van 2 barátnőm akik kb 160 centisek és 43-45 kilósak. Igaz, baromi soványak, de menstruálnak rendesen.
2014. febr. 23. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Hú, az király! Köszi szépen!!! :D
2014. febr. 23. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
De amúgy szeirntem nem kell fogyj többet:)
2014. febr. 23. 19:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves tőled, de szerintem rajtam előnytelenül oszlik el, vagyis az emberek olyan 57-58 kg-osnak is nézhetnének :D Alapvetően mindenhová hízom, kivéve mellre (genetikailag nem is nagy), de ha fogyok, akkor onnan legkevésbé. Mondhatni stagnál, tehát jobban nézek ki, ha soványabb vagyok mindenütt. :D
2014. febr. 23. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!