Hogyan fogyjak le sikeresen, úgy hogy tartós legyen?
Figyelt kérdés
Hatalmas súlyfeleslegem van. Mióta megismerem a páromat,ami már több mint 2 éve ,azóta magamra szedtem 24 kg-ot...még leírni is sok..nos előtte sem voltam nádszál alkat..bár szerencsémre magas vagyok és rendesen eloszlik rajtam(tehát mindenhova rakódik) bár főleg a combom és a hasam idegesít..fogynom kellene úgy 30 kgot..sok fórumot olvastam már a módszerekről....tudok igazából már mindent,mit kellene kiiktatni stb...de nem tudom pl. hogy a fehérjepor,l-carnitin mennyire káros?? mivel az életmódváltás mellett mozognék is,ami mostanában nem jön össze ,sokáig dolgozom. Ha valaki tudna nekem tanácsot adni azt megköszönném,hogy egyáltalán hogyan fogjak hozzá.
2013. máj. 1. 23:11
1/9 anonim válasza:
Elég lenne csupán ha természetesen közelítenéd meg ezt az egész étkezés, életmód kérdést.
Miért az a kérdésed, hogy a karnitin és a proteinpor mennyire káros? Szerinted természetes dolog, hogy fogod a karnitint vagy a port, és azt eszed? Na ezen változtass, és rendben lesz minden.
Karnitin és fehérje a húsban van. A többi élelmiszereid zöldségek és gyümölcsök, egy jó ideig nemigen kell több dologgal törődnöd.
Nagyon sok sikert!
2013. máj. 2. 08:56
2/9 Lipton. válasza:
gyümölcs rohadtul kell, és karnitin és fehérjepor mért lenne káros?
normális étrend nélkül 1 dekát sem fogsz fogyni
2013. máj. 2. 10:59
3/9 anonim válasza:
(azt senki nem írta, hogy gyümölcs kell, viszont elmegy)
2013. máj. 2. 11:04
4/9 Lipton. válasza:
Gyümölcs-gyümölcscukor, fruktóz, ami az izom glikogén raktárt nem tölti fel szval egyből a májba jut és ha ott már televan cuccal akkor lerakódik zsírba, ezért nem szokták ajánlani:/
2013. máj. 2. 11:12
5/9 Lipton. válasza:
De mért lenne káros a fehérjepor és karnitin? :D
2013. máj. 2. 11:13
6/9 anonim válasza:
(én azt sem írtam, hogy káros csak mi a fenének kezd valaki ilyen kérdésekkel? megeszi a csirkéjét, eszik hozzá zöldet és viszlát. miért kérdez porról és karnitinről? nem káros, de hát megeszi a hússal együtt, minek kell ezzel bonyolítani a témát az amúgy is szétszórt fejekben)
2013. máj. 2. 11:20
7/9 Lipton. válasza:
Nem kötekedés, de ott van pl a tejsavó protein ami gyorsam szívódik fel és edzés után jól jön hogy gyorsan visszanyomassuk a dolgot, és ugye a tejsavó fehérjét szilárd étellen nem tudjuk bevinni. :D
2013. máj. 2. 11:23
8/9 anonim válasza:
Nekem 8, de én például egyik edzésem után sem akarok iszonytató sebességgel proteint visszatölteni, de még a tehén tej különböző fehérjéinek fogyasztását sem részesítem előnyben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!