Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek igy hogy fogyjak...

Szerintetek igy hogy fogyjak le? Tobbi lent!

Figyelt kérdés

165cm/67kg

Nos a helyzet az hogy a csaladom egyaltalan nem tamogatja a fogyokuram,mindig csak gunyolodnak. Anyukam is allandoan megjegyzeseket fuz hozzam hogy milyen kover vagyok stb. Mondtam nekik hogy fogyokurazni szeretnek es kinevettek. Fogyokuras kajat egyaltalan nem vesznek,szoval az a dieta kifujva. Tegnap ota rubint rekazok 40percet mozgasnak ez megfelel.

2013. ápr. 29. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Rubint rékát heti 3x beiktatod és számolod a kalóriákat tökéletes lesz.

www.kaloriabazis.hu

itt tudod könnyen számolni a kalóriákat de figyelj oda, hogy 1400kcal meglegyen tehát ne azt állítsd be, hogy napi 900kcalt ehetsz csak mert az több szempontból is veszélyes főleg a nagy melegben.

Tehát mindent ehetsz csak kicsit kevesebbet mint amivel teljesen jóllaknál és inkább többször egyél kicsit.

Ha tornázol mellette tuti lesz a hatása. :)

2013. ápr. 29. 19:36
 2/3 A kérdező kommentje:
nasikat,kenyeret(helyette 2db zsemle reggelire),uditot elhagyva es heti hatszor 40percet rubin rekazok a vasarnap pihinap akkor 1honap alatt -5kg sikerul?!? ja es este 6utan nem eszek hozza teszem hogy ezt a 6utani ne evest orvos mondta..2liter viz nponta s
2013. ápr. 29. 19:54
 3/3 anonim válasza:
Én 160 centi körül vagyok. 60 kiló nekem már sok volt. Anyumék kicsit poénkodtak rajtam, mert hogy sosem voltam kövér, jó vagyok így(bár nem otthon laktam már, 22vagyok) Elkezdtem edzőterembe járni, először csak elliptikus gépeken voltam, aztán már elkezdtem súlyokkal edzeni. Ez mellett minimális fogyókúra. Nem ettem kenyeret, szín húst ettem, édességet is minimálisra vettem, este zabot ettem. 6-7 után nincs kaja. Napközben 5x ettem, kevesebbet(bár sosem ettem sokat). heti 3x jártam edzőterembe, 2,5-3 órát alkalmanként. Ezt tavaly nyáron kezdtem, most 52kiló vagyok. Dolgozz meg érte, és sz@rd le hogy ki mit mondd, nem kellenek csoda szerek. Edzőteremben pedig tudsz tanácsot is kérni (most itt nem írom le hogy mit hogyan, hosszú lenne). Azóta már a fogyókúrás részt abba hagytam, és annyira bejött az edzőterem, hogy azóta is ugyanúgy járok, csak már izomra edzem, és nem arra hogy fogyjak is.
2013. ápr. 29. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!