Hogy fogyjak le 1 hónap alatt?
Se sportolni, se normálisan enni nem akarsz. Akkor mégis mit vársz? Hogy azt mondjuk vedd meg xy fogyitablettáját, ami mellett tömérdek vackot bezabálhatsz?
Nincs meg sem az elhatározásod, csak egy eredményt akarsz, lehetőleg nulla energiabefektetéssel.
1 hónap alatt NEM lehet leadni 5-10 kilót, úgy hogy utána ne jöjjön vissza a triplája. Előbb kellett volna gondolkodni... 5-10 kiló kb 5-6 hónap alatt reális és egészséges.
5-10 kilót nem fogsz leadni.
Mindenesetre hagyd el a lisztes cukros ételeket teljesen, a krumplit, a rizst, a hüvelyeseket és akkor nem kell számlálgatnod fogyni fogsz 2-3 kilót. Hal, hús, tojás, zöldségek, saláták, napi 3 liter víz.
5 kiló a nagyon max, ami lemehet akár 1 hónap alatt (bár ahhoz sportnak is kéne társulnia), ennél több lehetetlenség.
Egy szó: paleó és sok séta, ha az megy. Én se számolok kalóriát, nekem se jön be, de így is fogytam már több, mint 20 kilót, és sosem éhezem, változatosan eszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!