Ket honapja mozgok, odafigyelek a kajakra, megis nulla. Kg ment le eddig. Lehet a fogsmzasgatlo miatt? Miota szedem nem megya fogyas. Massal nem igszan tudunk vedekezni. Legyek drasztikusabb?
Akkor hétvégén egész nap.
Mondjuk én is csak 3 hétig bírtam,de én könnyen fogyok.
Olvasd vissza mennyi ötletet kaptál.
De te annyit dolgozol,hogy nem tehetsz meg semmit.
Pedig aki már topicot csinál ,hogy leakar fogyni az nem szeretne disznó maradni és nem kifogás a munka.Senki sem dolgozik havi 720 órát.Többet nem segitek maradj akkor ilyen.
Az én tippjeim:
- reggeli zsemle = tömény cukor (keményítő = összetett cukor, a bélcsatornánkban szemvillanás alatt cukorrá alakul) tehát cukros üdítőket nem, de keményítőt viszont eszel.
- glutén van a zsemlében, ez okoz pajzsmirigy problémákat. így is nehéz fogyni
- háztartásvezetés egy fontos dolog, de ritkán szólhat arról az élet.. aki 7-re hazaér, az 7-re edzésre is oda tud érni. ha akar. én is munka után 6-tól edzem, majd minden nap. háztartást beosztjuk, plusz ott a hétvége takarításra. Edzeni muszáj, de nem kell 2-3 órákat, 1 óra alatt is át lehet mozgatni a testet, csak jó edzést kell választani.
- glutén-tejmentes táplálkozás, a zsemle/kenyér teljes elhagyása nem igényel időt, csak némi elszánást.
25%-os te csak arról írsz, hogy kondizzak napi 10 órát, oké, neked biztos belefér, mert nem dolgozol és mást sem csinálsz!
Nem akarok disznó maradni, köszi, hogy annak titulálsz, nagyon sokat segít a lelki állapotomon. Írtam, hogy unka után tornázom, és hogy emeli fogom az adagot, de FÉL NAPOT nem tudok ott tölteni!
Utolsó: köszi
Rá se ránts, jó szándékkal írnak. Én is, csak nekem is egyébként ergya lelki állapotom van, úgyhogy éppen ez az én stílusomon is érződhet.
Menni fog ez, senkinek sem könnyű mégis sokan érnek el olyan eredményeket amiket szeretnének. Neked is menni fog.
Ahogy oda tudsz figyelni az evésre, edzésre úgy energikusabb lesz a szervezeted is, könnyebben fog menni az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!